Anja van Woerdekom

  • Verpleegkundig Hormoonspecialist
  • Doorn

Mijn naam is Anja en ik ben sinds 1980 werkzaam in de zorg. Na mijn Post HBO opleiding voor Hormoonverpleegkundige ben ik een eigen praktijk gestart voor Vrouwengezondheid, Hormonen en Preventie. Voor vrouwen van allerlei leeftijden met uiteenlopende klachten zoals menstruatie en cyclus stoornissen, PCOS, Premenstrueel syndroom, alles rondom de zwangerschap, anticonceptie in alle fasen van het leven, vermoeidheid, overgang, (hormonale)hoofdpijn/migraine. Daar ik op 39-jarige leeftijd in de overgang kwam ben ik ook nog eens ervaringsdeskundige.

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief