Test doen of niet? Kans op zwangerschap?

  • #1

    Ik heb in mn afgelopen strip antibiotica geslikt voor mn blaasontsteking dus mijn pil was toen niet betrouwbaar had de dokter gezegd voor twee weken, maar heb in die twee weken wel twee keer onveilig seks gehad en ook een keer is mn partner in me gekomen.
    Nu ben ik bijna 4 dagen gestopt met de pil en meestal ben ik na 3 dagen soms 4 dagen ongesteld maar het is nu al best wel laat en de vierde dag en ben nog steeds helemaal niet ongesteld.
    Moet ik afwachten of is het nodig om nu wel morgen, de vijfde dag dat ik ben gestopt met de pil en twee dagen overtijd, een test te doen?

    Reageer
    #2

    [quote]dus mijn pil was toen niet betrouwbaar had de dokter gezegd voor twee weken, maar heb in die twee weken wel twee keer onveilig seks gehad en ook een keer is mn partner in me gekomen.[/quote]
    Als je dit dan al wist was het natuurlijk wel erg dom om onveilige seks te hebben.

    Overtijd ben je echter nog niet. Dat is pas aan de orde als de stopweek voorbij is en je dan nog niet ongesteld bent. Even afwachten dus en na de stopweek een test doen als je menstruatie uitblijft.

    Reageer
Reageer op: Test doen of niet? Kans op zwangerschap?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief