Zwanger?

  • #1

    Ik heb een vraag.
    Ik heb sinds een aantal weken een aantal klachten. Ik vind het erg leuken op een zwangerschap.
    Mijn klachten zijn: buikpijn in de onderbuik, pijn in de onderrug, misselijk niet heel de dag maar vooral in de ochtend en avond, heel erg moe, opgezette harde buik, ik voel soms iets borrelen in mijn onderbuik. Dit voelt mijn vriend ook als hij zijn hand erop legt. Hij is al een keer papa geworden en zegt dat het voelt alsof het kindje beweegt. Ook heb ik super pijnlijke borstel, zijn flink gegroeid, er zijn blauwe aderen op te zien en mijn tegels zijn verkleurd.

    Ik zit al 1 jaar niet meer aan de pil omdat ik hier niet goed op reageer. Mijn menstruatie is altijd goed geweest alleen de laatste keer was hij te laat en anders.

    Nu heb ik vanmorgen een test gedaan maar die was negatief. Een uur daarna leek het alsof ik ongesteld was geworden. Ik bloed ligt. Maar al de klachten die ik nu heb heb ik nooit als ik ongesteld ben.

    Ik weet van mijn moeder dat zij ook ongesteld werd terwijl ze zwanger was

    Is het mogelijk dat ik zwanger ben? Zo ja moet ik wachten met nog een test doen over een paar dagen of naar de dokter gaan.

    Reageer
    #2

    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Zou het toch zo kunnen zijn dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #4

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden.

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief