Pil uitgekotst

  • #1

    Hallo,

    Twee/ drie weken geleden ben ik ongesteld geweest, nu heb ik van de week moeten overgeven nadat ik net de pil had geslikt. Ik heb er heel stom niet bij stil gestaan dat ik dus de pil heb uitgespuugd en heb daarna dus geen nieuwe geslikt maar wel seks gehad. Bestaat er een grote kans dat ik zwanger ben? En wanneer kan ik testen?

    Reageer
    #2

    Ik welke week van de pilstrip heb je moeten overgeven?

    Testen kun je 2 - 2,5 na de onbeschermde seks

    Reageer
    #3

    In week 2
    Dank je wel voor de reactie

    Reageer
    #4

    In week 2 is dat verder geen probleem. Daar hoef je je dan geen zorgen over te maken.

    Reageer
    #5

    Hoi,

    K hen een probleem? gisteren avond een tent feest gehad en heb aardig wat gedronken en nu de volgende dag hen ik last van hoofd pijn en misselijkheid( een kater dus) maar nu ben ik bang dat ik als ik wel moet braken mijn pil mee komt.. ik heb hem gisteren op de normale tijd gwn ingenomen en dat was savonds( wel gewoon met water)

    Stel ik niet braken? Moet ik dan een nieuwe pil nemen of?

    Reageer
    #6

    Braken heeft alleen maar invloed op de werking van de pil als dat binnen 4 uur na inname van de pil is

    Reageer
    #7

    Hallo

    Laatst heb ik de pil uitgekotst. Een paar dagen later ben ik aan mijn stopweek begonnen. Nu slik ik de pil weer. Ben ik nu weer veilig?

    Reageer
    #8

    en wanneer was laatst? In welke week van de strip? En hoelang na het innemen heb je gebraakt?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het was de vierde week. Ik wilde de stopweek overslaan. Ik weet niet pressies wanneer ik de pil had  ingenomen. Ik denk ongeveer vier uur voor het kotsen.

    Reageer
    #10

    Als je de pil had doorgeslikt was het sowieso geen probleem.

    Reageer
    #11

    Dank u wel!

    Reageer
    #12

    Ik heb wss mij laatste pil van vorige strip uitgekotst en daar niet meer aan gedacht. Dan stopweek ingelast en op gebruikelijk dag eerste pil ingenomen. Intussen onbeschermde sex gehad in week 1... is er kans dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #13

    als je stopweek een dag langer heeft geduurd ( want de laatste pil heb je niet genomen waardoor je stopweek dus en dag eerder begon) , dan is er een kleine kans

    Reageer
    #14

    Ik heb sochtends de pil geslikt, rond een uur of 8 en vanaf 9 tot half 1 moest ik meerdere keren overgeven omdat ik zo ziek was. ik heb gewacht tot het braken over was en toen heb ik een nieuwe pil geslikt. Ik heb de avond ervoor wel seks gehad maar erna niet. Loop ik risico op zwangerschap?

    Reageer
    #15

    Nee, zo loop je geen risico op zwangerschap

    Reageer
Reageer op: Pil uitgekotst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief