2 dagen over tijd

  • #1

    Hoi

    Ik ben nu 4 maanden gestopt met de pil en heb een regelmatige cyclus van steeds 28 dagen gehad.. nu moest ik afgelopen donderdag ongesteld worden en ben het vandaag nog steeds niet ... heb een test gedaan maar deze is negatief ..

    Kan het zijn ik toch zwanger ben ? Ik heb verder geen symptomen die erop kunnen duiden ik of zwanger ben of ongesteld moet worden

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand je zo beantwoorden. Doe na het weekend een nieuwe test
    als deze negatief is en je menstruatie blijft verder uit, ga dan naar de huisarts voor een bloedtest

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Hier hetzelfde probleem. Ik ben 4 maanden gestopt met de pil en heb een regelmatige cyclus van 28 dagen gehad. Nu ben ik 3 dagen over tijd, maar nog geen test gedaan.

    Ik heb wel een soort van drukkend gevoel in mijn buik en af en toe steken rechts en links net boven mijn liezen. Ook ben ik af en toe duizelig. Moet er wel bij zeggen dat ik afgelopen week een antibiotica kuur heb gehad, weet niet of dit ook van invloed is op het uitblijven van mijn mensturatie.
    Kan dit duiden op een zwangerschap of moet mijn ongesteldheid nog doorkomen?

    Reageer
    #4

    Dat zul je dan even moeten afwachten of een test doen.
    Daar kan niemand je zo antwoord op geven

    Reageer
Reageer op: 2 dagen over tijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief