Condoom gescheurd

  • #1

    Hoi,

    Vandaag hebben mijn vriend en ik sex gehad. Ik zit niet aan de pil maar we hebben wel een condoom gebruikt. We controleren het comdoom regelmatig tijdens de sex. De laatste keer dat we het condoom hadden gecheckt zat hij nog goed maar toen mijn vriend hem in mijn vagina deed voelde we hem scheuren en haalde we hem meteen eruit. Moet ik me hiervoor zorgen maken voor een eventuele zwangerschap? Moet ik een morning after pil halen? Ik heb net wel mijn vagina gewassen omdat ik ergens had gelezen dat je dan 30% minder kans hebt om zwanger te zijn, maar het was pas na 2 uur nadat we klaar waren (we waren rond 10 uur klaar) heb ik gedoucht. Toen het condoom scheurde was het ook de 2e keer dat we sex hadden die avond dus we zijn bang dat er overige sperma met het voorvocht heeft gemend.

    Ik hoop dat iemand mij zo snel mogelijk kunt gaan helpen en op een snelle reactie.

    Groet,

    Anoniempie13

    Reageer
    #2

    Kan iemand zo snel mogelijk reageren? Want dan kan ik nog zo snel mogelijk een map halen

    Groet,

    Anoniempie13

    Reageer
    #3

    Omdat niemand heeft gereageerd heb ik toch voor de zekerheid de map gehaald ongeveer 15,5 uur na de gemeensschap. Ik zou nog graag willen weten of dit nodig was.

    Groet,

    Anoniempie13

    Reageer
    #4

    Ik zou de MAP in ieder geval gebruiken. Omdat het de tweede keer seks was, zoals je al aangaf.

    Reageer
    #5

    Had hem meteen nadat ik hem had gekocht geslikt, dus 15,5 uur na de gemeensschap. Moet ik me verder nog ergens zorgen om maken?

    Groet

    Reageer
    #6

    Ik denk niet dat je je voor de rest nog zorgen moet maken. De kans was sowieso al klein.

    Reageer
    #7

    Dankjewel Tandor!

    Reageer
    #8

    hoii, ik slik de pil niet meer en heb gisteren 4 keer seks gehad waarbij de condoom 2 keer scheurde en sperma wel in me zat alleen vanmorgen ging ik naar de wc en toen kwam er een stuk condoom uit me vagina met bloed wat denk ik mijn ongesteld had wel kan zijn want moest om deze tijd ongesteld worden, alleen ik maak me zorgen dat ik een infectie kan krijgen van de condoom die in me zat want wist dat heel niet en of k zwanger kan zijn?.. me vagina rand is helemaal opgezwollen en broekenndragen doen pijn , moet k wachtenntot me volgende menstruatie of een test halen?..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    4 x was waarschijnlijk een beetje veel. Je zult een irritatie hebben opgelopen. Zo kort voor de menstruatie raak je in principe niet zwanger.
    Testen kun je pas over 2 weken.
    Nu maar hopen dat alle condoomresten weg zijn, anders zou je inderdaad een infectie kunnen krijgen.

    Reageer
Reageer op: Condoom gescheurd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief