Symptomen

  • #1

    Ik heb al anderhalf jaar een vriend en slik al ruim 3 jaar de pil, mijn vriend en ik doen het zonder condoom. Nu heb ik 3 weken geleden van de apotheek dezelfde pil maar van een andere fabrikant meegekregen, omdat die andere die ik al 3 jaar slik er niet was. Sinds een paar dagen heb ik een lichtbruine afscheiding en af en toe roze urinedruppels, verder heb ik sinds vandaag buikkrampen en begin ik steeds meer last te krijgen van hoofdpijn, het is bijna een week geleden dat we seks hebben gehad, en ik moet volgende week ongesteld worden.

    Toch vind ik t vreemd dat ik lichtbruine afscheiding etc heb, buik voelt ook wat gespannen aan maar dat kan ook zijn omdat ik me er nu zorgen over maak uiteraard!

    Iemand tips? Of dit ook meegemaakt?

    Reageer
    #2

    De nieuwe pil die je hebt gekregen, kan wat andere hulpmiddelen hebben. Maar de werkzame stof in hetzelfde. Aan de werkzaamheid van de pil doet dart verder ook niets.
    De afscheiding is op zich niet raar. dat komt wel vaker voor. Dat kan overigens wel door het wisselen van de pil komen.

    Reageer
Reageer op: Symptomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief