3/4 dagen overtijd.

  • #1

    Hallo,
    Ik ben nu 3 dagen overtijd ben sinds een half jaar gestopt met de implanon.. Heb een onregelmatige cyclus gehad word nu al 2 maanden op de 3e van de maand ongesteld..
    Ik heb last van harde buiken, vermoeidheid en vaak plassen.. Ik heb een test gedaan van de kruitvat en er kwam eventjes een licht streepje horizontaal te voorschijn en daarna een streepje negatief..
    Kan iemand me tips geven enz aub?

    Reageer
    #2

    Als je vorige menstruatie op 3 september was, kun je nu nog geen zwangerschapssymptomen hebben. Daar is het nog veel te vroeg voor. En al helemaal geen harde buiken. Die krijg je pas op het einde van de zwangerschap. Je klachten kunnen veroorzaakt worden door de menstruatie die wat later op gang komt.
    Als je zwanger zou zijn, is het mogelijk dat je HCG hormoon nog te laag is voor de DHZ testen.
    Ik zou dus willen adviseren om over enkele dagen een nieuwe test te doen als je menstruatie uitblijft. Als je volgende week niet steeds niet ongesteld bent en negatief test, ga dan even naar de huisarts en vraag om een bloedtest.

    Reageer
Reageer op: 3/4 dagen overtijd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief