Stopwerk langer gemaakt

  • #1

    Hoi, ik hoop dat ik hier een duidelijk antwoord kan krijgen; ben zelf een beetje in de war namelijk! Dom genoeg heb ik laatst mijn stopwerk een dag langer gemaakt, ben dus niet op dag 8, maar op dag 9 weer begonnen met een nieuwe strip. In mijn stopweek heb ik 1 keer onveilige sex gehad, en ook de derde dag nadat ik weer begonnen ben met de pil.

    Nu weet ik dat er een kans op zwangerschap bestaat, vooral door die keer onveilige sex nadat ik weer opnieuw met de pil begonnen ben, maar is ook de onveilige keer in mijn stopweek een risico? Ik heb gehoord dat sperma enkele dagen kan overleven, maargoed, 6 dagen? En dan net die ene dag dat ik de pil vergeet een eisprong? Ik wil namelijk graag weten wanneer ik zou kunnen testen, ik slik de pil nu gewoon door, dus ik vind het erg lastig uit te zoeken wanneer. Ik heb gehoord twee weken na het onveilige contact, maar moet ik dan uitgaan van die onveilige keer in mijn stopweek, of die keer tijdens de eerste week pilgebruik weer?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    He, stopwerk moet natuurlijk stopweek zijn

    Reageer
    #3

    Ook die keer voor het vergeten van de pil kan tot zwangerschap leiden. De kans is niet zo groot, maar mogelijk is het wel.
    2,5-3 weken na de seks kun je een zwangerschapstest doen.
    Ik zou in dit geval van de laatste keer seks uitgaan.

    Reageer
Reageer op: Stopwerk langer gemaakt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief