2 echo gehad ik was toen 6 en 6 en een halve week zwanger

  • #1

    Ik heb een vraag en ik denk dat het vrij vreemd klinkt of niet ik hoop van niet.. Ik heb mijn laatste menstruatiedag op 28-06-2015 gehad, en ik heb op de 29 ste dag een positieve zwangerschapstest. Ik heb al 13 miskramen gehad gevarieerd van kort zwanger (11 x 5 weken zwanger) (1 x 10 weken zwanger) (1x mijn dochter 19 weken zwanger) nu was ik met de eerste echo zes weken zwanger en ik heb die bij een pretecho laten doen. Daar was niets geks op te zien en ik had wel een bloeding, daarom kreeg ik de maandag erop weer een echo en was er een vrucht met een tweede buikecho op mijn buik te zien, ik moest afwachten de arts kon geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap vaststellen omdat ik niet inwendig een echo wou krijgen vanwege de voorgeschiedenis met miskramen. Ik heb 6 dagen bruin en soms vlagen rood bloed gehad, maar er is geen stolsel uitgekomen. Nu ben ik afgelopen maandag 24-08-2015 weer naar de gynaecoloog gegaan en tot mijn en mijn partner zijn grote schrik was de baarmoeder nu half leeg. En de zwangerschapstest was negatief. De gynaecoloog begreep het ook niet maar zei dat de bloeding waarschijnlijk de miskraam was. Maar nu komt mijn vraag ik heb al zoveel miskramen gehad en ik herken mijn lichaam het beste: ik heb alle kenmerken nog zei het dat het anders is, zelfs mijn misselijkheid is er nog zelfs erger, maar ik heb veel pijn op een plek, nu heb ik weer een positieve test gehad het was een lichte uitslag maar toch twee streepjes te zien. Ik begin bang te worden voor een buitenbaarmoedelijke zwangerschap. Nu kan het misschien ook nog wat oud hcg zijn maar hoe kan ik dan eerst negatief testen op het ziekenhuis en dan nu licht positief? Ik heb de hoop op een goede afloop al opgegeven dus ik kan het eerlijke antwoord aan.

    Reageer
    #2

    Niemand kan zo natuurlijk niet zeggen wat er nou precies aan de hand is of was. Gezien de klachten is een buitenbaarmoederlijke zwangerschap toch voor de hand liggend. Maar dat kan alleen maar worden vastgesteld met een inwendige echo. Ik zou je toch aanraden om die te laten maken. Een "normale" zwangerschap is niet meer erg waarschijnlijk. Helaas.

    Reageer
Reageer op: 2 echo gehad ik was toen 6 en 6 en een halve week zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief