nep menstruatie Door nuvaring? Zwanger?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een vraag. Ik heb erg veel symptomen van een zwangerschap. En wil graag jullie mening weten / misschien vergelijkbare verhalen lezen.

    9 weken geleden ben ik begonnen met de Nuvaring ring. 5 weken geleden werd ik erg moe terwijl dit eigenlijk niet kon (vakantie), mijn borsten werden erg gevoelig en zijn erg gegroeid. Ik heb last van maagzuur als ik in bed lig en ben emotioneel erg onstabiel geworden. Sinds 9 dagen snel in de stress, paniek aanvallen, in de ochtend last van diarree en braakneigingen.

    Ik ging me toch erg afvragen of ik niet zwanger was, mijn vriend en ik gebruiken geen condoom en de nuvaring heb ik door gebruikt. Nu heb ik 2 dagen geleden en test in de middag gedaan en die was negatief. Gisteren kreeg ik last van af en toe lichte bloedingen, heel erg donkerrood. Morgen moet de ring eruit en hoi ik ook een stopweek. Denken jullie dat dit een doorbraak bloeding is of kan het ook oud bloed of nep zijn.

    Sorry voor het hele verhaal en bedankt voor het lezen! Groetjes Noa

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het doorbraakbloeding is. Er is in principe geen reden om aan een zwangerschap te denken

    Reageer
Reageer op: nep menstruatie Door nuvaring? Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief