zwanger of niet?

  • #1

    eind maart ben ik ongesteld geweest en heb 3-5 april veilig sex gehad en daarna nog de morningafterpil genomen. sindsdien nog steeds niet ongesteld. in de derde week van mei 3 zwangerschapstesten afgenomen en alle 3 negatief. deze testen afgenomen op woe, vrij en zaterdag met ochtendurine. kan ik zwanger zijn? ik stress al weken? daarnaast eet ik minder en heb geen trek. vrijdag heb ik lichtroze/slijmachtig gehad van mijn vagina? Help?

    Reageer
    #2

    Een zwangerschap is niet zo voor de hand liggend. Tenzij het condoom gescheurd geweest zou zijn. Er kunnen meerdere redenen zijn voor het uitblijven van de menstruatie.

    De afscheiding die je vrijdag hebt gehad zou een kleine ovulatiebloeding geweest kunnen zijn.
    Help je zelf van de stress af en ga naar je huisarts. Laat daar dan een bloedtest doen. Dan weet je 100% zeker of je al dan niet zwanger bent.

    Reageer
    #3

    geen voorvocht of sperma in de vagina gehad en ahteraf,na desex, water in condoom gedaan omte kijken of het eventueel gescheurdwas en nee geen scheur maar toch een afterpil genomen?!?

    Reageer
    #4

    Dan is het toch zeer onwaarschijnlijk dat je zwanger bent.

    Je kunt 2 dingen doen.
    1. Even afwachten of je menstruatie komt ( als ik goed heb geteld moet je binnenkort weer menstrueren)
    2. Naar de huisarts voor een bloedtest. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet zwanger bent en kun je dat vergeten.

    Reageer
Reageer op: zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief