Voorvocht – bruinbloedverlies

  • #1

    Een dag na mijn menstruatie heb ik sex gehad en is hij niet in mij klaar gekomen nu precies een week voor mijn volgende menstruatie heb ik bruinbloed ontdekt wat kan dit betekenen ?

    Reageer
    #2

    Bruin bloed is doorgaans oud bloed dat nog van de vorige menstruatie in de baarmoeder aanwezig is en er nu voor de menstruatie uitkomt.

    [quote]Een dag na mijn menstruatie heb ik sex gehad en is hij niet in mij klaar gekomen[/quote] Dat is niet zo handig...Dat kan dus ook een keer mis gaan.

    Reageer
    #3

    Dus het hoeft dus niet per definitie een innestelingsbloedimg te betekenen ? Dankjewel trouwens

    Reageer
    #4

    Nee hoor.
    Een innestelingsbloeding is doorgaans ook rood

    Reageer
    #5

    Ik heb een aantal keer in mn baarmoeder gestompt omdat ik dacht dat het iets was kan het daarvan zijn ?

    Reageer
    #6

    [quote]Ik heb een aantal keer in mn baarmoeder gestompt omdat ik dacht dat het iets was kan het daarvan zijn[/quote] Waarom zou je dat in Godsnaam doen?
    Ja dat zou natuurlijk wel een oorzaak kunnen zijn....

    Reageer
    #7

    Ik had ergens gelezen dat als je er keihard een stomp in geeft je dan kans hebt dat eventueel een voorvocht spermacel die met de eicel samen komt (wat mij nihil lijkt aangezien het een dag na mn menstruatie was) dat het dan dat ei wat ingenestelt is weer afgestoten wordt door de klap. Ik maak me metname zorgen over dat bruine bloed in mijn onderbroek...

    Reageer
    #8

    Dat heb je dan zeker in een of ander science fiction horrorboek gelezen. Jeetje zeg....... Dit werkt dus beslist niet. Zo kun je hooguit inwendige bloedingen veroorzaken.

    Wacht nu maar eens rustig je menstruatie af. Bruine afscheiding is een heel normaal verschijnsel.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Haha oke
    Ik heb juist op heelveel sites gelezen dat innestelingsbloed bruin is daarom schrok ik zo erg, ik vond het al zo vreemd dat na 1 dag menstruatie en door misschien voorvocht (hij zegt dat het er niet in is gekomen) dat je dan BAM in 1x bevrucht bent... Komt ook niet overheen met het feit dat ik altijd weet wanneer ik vruchtbaar ben (door slijm bij te houden) en dat was afgelopen dagen maar voorvocht spermacellen zouden toch nooit 2 weken kunnen overleven ? Naja ik wacht het af.

    Reageer
    #10

    Spermacellen overleven beslist geen 2 weken......

    Reageer
    #11

    Precies daarom dus, ik heb wel al sinds die dag van de sex een soort planken koorts misselijkheid en soms buikpijn ..

    Reageer
    #12

    Dat zal dan inderdaad van de stres zijn

    Reageer
    #13

    Nu ik me er bij neer heb gelegd heb ik geen last van misselijkheid meer maar wel van menstruatiepijn krampen

    Reageer
    #14

    wat kan dit betekenen menstruatiepijn ? ik heb dit nooit voor mijn menstruatie kan dat ook door stress komen ik ben er heel erg gestresst door ik voel me hetzelfde als toen ik ooit de morning after pil heb geslikt dezelfde misselijkheid en dezelfde menstruatiepijn wat kan het betekenen ?

    Reageer
    #15

    Dat je onnodig aan het stressen bent.

    Reageer
Reageer op: Voorvocht – bruinbloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief