miskraam of ander weefsel?

  • #1

    Beste,

    na 4 maanden gestopt geweest te zijn met de pil was ik vorige maand weer begonnen ivm een marathon die gelopen heb. Omdat ik niet wilde menstrueren (door de pil door te slikken) of zwanger wilde worden tijdens de marathon ben ik daarom weer begonnen.
    Nu begon ik vorige week aan een nieuwe strip zonder stopweek gehad te hebben. Na 4 dagen begon ik kleine bloedingen te krijgen waarna ik gister een stuk weefsel ben verloren. Het is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. Slijm en bloedproppen ken ik wel maar dit is echt iets anders. Het was uitgerold zo'n 7 cm groot en het lijk op een stuk (huid) weefsel. Heel stevig en niet zomaar kapot te krijgen. Vrij dik ook. Het leek opgerold op een soort gescheurd 'zakje'. Zouden jullie weten wat dit zou kunnen zijn? Nu ben ik de pil twee dagen vergeten vorige maand dus een eventuele zwangerschap zou hebben gekund. Maar wellicht is het iets anders van weefsel en kunnen jullie mij hopelijk vertellen wat het kan zijn.

    Alvast heel erg bedankt.

    Reageer
    #2

    Bijgevoegd een foto. Deze zat er bij mijn bericht net niet bij.

    [attachment=2426]657kopie.jpg[/attachment]

    Reageer
    #3

    Het kan een decidual cast zijn. Dat is een stuk van het baarmoederslijmvlies dat loslaat. Dat komt wel eens voor.

    Reageer
Reageer op: miskraam of ander weefsel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief