Ben ik zwanger?

  • #1

    Hallo,
    Ik zit met een vervelende omdat ik niet direct denk dat ik zwanger ben.
    Ik zal even uitleggen.
    Ik neem de pil en heb een vaste vriend. Een condoom gebruiken doen we dus niet meer. Voor we die beslissing hadden genomen hebben we ons allebij laten testen op ziektes voor de zekerheid, maar die waren negatief.
    Nu zit ik al een paar weken met misselijkheid en gevoel van overgeven, ook zei mijn vriend dat mijn borsten groter leken en kan ik soms beginnen wenen zonder enige reden. Hij vertelde me dat ik een test moest doen maar die was negatief. Nu zit ik nog altijd met die symptomen. Het enige is wel, ik neem de pil en krijg nog altijd mijn regels. Ik ben wel eens een week slordig geweest, maar zwanger zijn is toch bijna onmogelijk?

    Groetjes,
    Marijke

    Reageer
    #2

    Als je in de verkeerde week ( de 1ste en de 3de week)van de pil slordig bent geweest is een zwangerschap zeker mogelijk. Als je daarentegen wel gewoon je regels het gehad is dat niet erg waarschijnlijk. Als de klachten aanhouden ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief