is dit normaal na m.a.p??

  • #1

    In jan 2015 heb ik de m.a.p ingenomen 25-01 zou ik d3 menstruatie moeten krijgen maar die kwam 26-01 dat was niet veel. Maar dat is wel vaker bij mij. Dus maakte me geen zorgen. Ik heb een cuclus van 25 dagen dus had het 20-02 weer moeten worden. Maar tot nu toe is het uitgebeleven. Gisteren een test gedaan in de middag en die zei dat ik niet zwanger ben. Komt dit vaker voor of moet je toch in de ochtend testen? Verder heb ik last van me onderrug en heb ik vlagen van misselijkheid.
    Graag hoor ik zo vlug mogelijk of dit vaker voorkomt bij een m.a.p.

    Reageer
    #2

    De MAP kan de cyclus inderdaad wel verstoren.
    Een zwangerschapstest doe je het beste met ochtendurine. Wellicht komt je menstruatie iets later. Wacht nog even tot na het weekend. Doe dan eventueel een nieuwe zwangerschapstest.
    Als je de MAP op tijd hebt genomen, is de kans op een zwagerschap erg klein.

    Reageer
    #3

    Ik heb het optijd genomen maar zit verder niet aan de pil. En in het verleden heb ik ook al meerdere map genomen en werdt ik het gewoon optijd en was het niet ineens wat later.
    Maar ik hou het in de gaten.
    Als je al meerdere map heb genomen maak dat toch niet uit op de werking van de map?

    Reageer
    #4

    Nee. Maar het is toch echt niet de bedoeling van de MAP om die vaker te nemen. Het is een noodpil! Die kun je niet als vervanger van contraceptie gebruiken. Misschien is het verstandig om toch eens na te denk of je niet beter de pil kunt gaan nemen. Je kunt er namelijk op wachten dat het een keer mis gaat

    Reageer
Reageer op: is dit normaal na m.a.p??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief