Is mijn vriendin zwanger?

  • #1

    goedenavond mensen,

    naar aanleiding van een paar gebeurtenissen maak ik deze vraag aan om voor eens duidelijkheid te stellen. het is een lang verhaal maar hoe meer informatie hoe duidelijkerdenk ik dan zo.

    een paar weken geleden, 17 december om precies te zijn, heb ik mijn vriendin gevingerd. daarna heeft zij mij oraal bevredigd en heb ik haar weer gevingerd.

    dit gebeurde dus op een woensdag, mijn vriendin moest. in het weekend ongesteld geworden en dit gebeurde ook. ze was 5 dagen ongesteld en geen vreemde dingen.

    daarna waren er een aantal weken gepasseerd, tot vorige week om precies te zijn. mijn vriendin begon zich misselijk te voelen maar verder niks vreemd. deze week voelde ze zich steeds meer misselijk met als hoogtepunt maandag. van maandag tot en met woensdag. was ze erg misselijk, heel moe, opgezette buik, soms overgeven en totaal. geen eetlust. we dachten eerst aan een griepje maar toen ze donderdag niet ongesteld werd werden we toch een beetje zenuwachtig, vooral omdat ze een heel regelmatige cyclus heeft.

    inmiddels is het zondag en ze is nog steeds niet ongesteld. ze had deze avond een rood bruine afscheiding gaf ze aan dus vreemd.

    in de weken tussen 17 december tot maandag 19 januari voelde ze zich soms beetje misselijk, zondag 18 januari had ze s avonds even een steek linksonder haar buik, diezelfde avond moest ze overgeven trouwens. verder in de periode tussen 17 dec en 19 jan had ze soms steken in haar. borsten maar dat had ze vaker gaf ze aan. verder dus geen vreemde symptomen of iets.

    wij vragen ons nu dus af:

    is het mogelijk dat ze toch zwanger is? we hadden GEEN seks er was geen penetratie, alleen vingeren en zij pijpen bij mij.

    waarom is ze nog steeds niet ongesteld, zou het door de stress en ziekte kunnen komen

    wat is de rood bruine afscheiding?

    bij voorbaat dank en ik hoop jullie antwoorden en ideeën te horen.

    Reageer
    #2

    Door vingeren en pijpen kun je dus niet zwanger raken tenzij jij vers sperma aan je vingers gehad zou hebben. Dus een zwangerschap kan het niet zijn.

    Dat de menstruatie uitblijft kan inderdaad door de stress of ziekte komen. De klachten lijken toch op een griep. Daarnaast kan het een keer voor komen dat de menstruatie gewoon iets later komt.

    Dus geen stress, maar rustig even afwachten.

    Reageer
    #3

    oke als eerste hartelijk dank voor de snelle reactie ondanks het tijdstip haha

    ze voelt zich nu oke, geen vreemde symptomen maar ze is dus nog steeds ongesteld. denk inderdaad dat het door stress komt en ziekte.

    het stelt mij gerust dat je dus door vingeren niet zwanger kunt worden. nee ik heb zeker geen sperma vaginaal ingebracht, had mijn handen nog afgeveegd en na het pijpen was er nog een periode van ongeveer 10/15 minuten voordat ik haar vingerde.

    Reageer
    #4

    correctie: nog steeds NIET* ongesteld

    excuses voor de spam, weet niet hoe ik mijn bericht moet aanpassen

    Reageer
    #5

    Nog steeds geen reden om jullie zorgen te maken. Zo raak je toch echt niet zwanger.
    Het zal de stress en de ziekte zijn hoor.

    Als je al sperma naan je handen had, leeft dat hooguit 2-5 minuten.
    Niks aan de hand dus....

    Reageer
    #6

    enorm bedankt

    ik zal jullie op de hoogte houden hier en als er nog meer vragen komen zal ik ze hier stellen

    nogmaals dank

    Reageer
Reageer op: Is mijn vriendin zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief