Zwanger of niet?

  • #1

    Hoi,

    ik ben eigenlijk altijd om de 3 weken ongesteld, in dat geval had ik dus al ongesteld moeten zijn op dit moment. Als mijn cyclus welweer opeens regelmatig is zou ik de 13e ongesteld moeten worden.

    Nou heb ik seks gehad met mijn vriend, met een condoom om dus hier zou ik sowieso niet zwanger van kunnen zijn, maar we hebben ook een aantal x andere dingen gedaan zoals hij heeft mij gevingert maar niet zichzelf afgetrokken ofzo?

    Nu hebben we ooknog een x gehad dat zijn buik helemaal onder het voorvocht of sperma, ik weet niet echt welke van de 2 het was, zat. Toen heb ik op hem gelegen maar wel met mijn onderbroek aan.

    Ik geloof niet dat ik zwanger kan zijn door een van deze dingen, toch?

    Ik maak me gewoon zeer zorgen omdat ik nogniet ongesteld ben geworden, wanneer zou ik een zwangerschapstest kunnen doen? en hoe krijg ik die mee in een winkel zonder dat mensen mij raar aan gaan staren?

    Reageer
    #2

    Condoom gebruikt en over een 'natte' buik gegleden met slip aan. Hoe denk jij in hemelsnaam zwanger te kunnen zijn??? Onmogelijk.

    Emma

    Reageer
    #3

    Een zwangerschapstest kun je doen vanaf het moment dat je weer ongesteld moet worden/zijn, maar het dus NIET bent. Dat heet 'over tijd' en begint je lichaam HCG hormoon aan te maken.

    Lees ook:
    Humaan choriongonadotrofine (hCG)
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_choriongonadotrofine

    Reageer
    #4

    ja ik denk ook van niet maar ik maaak me gewoon nogal zorgen en ik dacht ik vraag t nog ff n x na.

    Reageer
    #5

    oke bedankt Heleen

    Reageer
    #6

    Lang leve dit forum! Ook ik denk dat je niet zwanger bent hoor. Ik zou niet weten hoe...

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief