Iemand een idee? Mirena Spiraal – Cyste – Zwangerschapssynomen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds 4 maanden een Mirena Spiraal. Hier had ik de eerste 2 maanden redelijk veel last van (continue bloeden en hevige buikkrampen) Na deze twee maanden is de pijn verdwenen en is het bloeden minder geworden. Sinds +/- 3 weken geen bloedingen meer.

    2 weken geleden begon in klachten te krijgen met mijn linker borst en had ik pijn in mijn linker zij. Mijn borst was opgezet, de bultjes rond de tepel woren gezwollen en soms kwam er zelfs wat vloeistof uit. Na enkele dagen was ook mijn rechter borst net zo erg. Wat opvallend is is dat mijn tepel (groote/kleur/pijn) continue veranderd. het is 5 minuten opgezet, dan weer niet, dan weer opnieuw. Ze zijn altijd gevoelig maar doen de ene keer meer pijn dan de andere keer.

    Vrijdag ben ik naar de gynocoloog geweest (wat nog een hele klus was aangezien ik in het buitenland woon en hier nog niet mee bekend was hier) Hij heeft een vagina echo gemaakt. Hier uit bleek dat ik een kleine cyste aan mijn linker eierstok heb (3cm). Hiervoor heeft hij me medicijnen voor geschreven en hij heeft ook een uitstrijkje gedaan (uitslag word nog verwacht). verder heeft hij me diclofinac zalf voorgeschreven voor mijn borsten en doorgestuurd naar een collega voor een echo van mijn borsten.
    Op de echo was te zien dat het een grote zwelling is. Maar er was geen oorzaak (ontsteking/zwelling) te vinden. Dit kan komen door de cyste maar de persoon die de echo maakte vertelde mij dat dit normaal niet zo erg het geval is.

    Morgen heb ik een bloedtest voor een zwangerschap en voor iets wat ik niet helemaal begrijp. (Of al mijn hormonen wel goed werken of zo iets?)

    Voordat ik aar de dokter was gegaan heb ik 1 zwangerschapstest gedaan die negatief was. Op de echo was niks te zien buiten de cyste en de spiraal die nog goed zat. De gyn wilde wel een extra bloedtest doen omdat hij toch zo zijn vermoedes had.

    Dit weekend is de pijn wat verzwakt maar heb ik er andere klachten bij gekregen.

    Waar ik op het moment last van heb:

    - rommelende darmen
    - huilen zonder reden/lachbui zonder reden
    - gezwollen/pijnlijke borsten (soms ook vloeistof)
    - witte uitscheiding
    - "lam" --> Blegh gevoel. (moe?)
    - Last van mijn ogen (af en toe)
    - opgezwollen buik
    - steken in buik/zij
    - verandering in eetpatroon. (geen trek - plotseling erge trek)

    Ik ben gaan googlen en sommige van deze dingen komen inderdaad overeen met zwangerschapssyntomen.

    Ik heb zelf het idee dat ik niet zwanger ben, en daarbij gaven de echo en test ook bijde negatief aan.

    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

    Of als ik nou wel zwanger blijk te zijn, hoe gaat dat dan? Krijg ik dan automatisch een miskraam (door de mirena spiraal) Of word dat verwijdert en kan ik dan nog een gezond kindje krijgen?

    Iemand ervaringen?

    Btw. Ik heb 1 keer een miskraam (4maanden) gehad wanneer ik de pil nog slikte.

    Reageer
Reageer op: Iemand een idee? Mirena Spiraal – Cyste – Zwangerschapssynomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief