Twee weken overtijd, negatieve test

  • #1

    Hee allemaal,
    Ik ben nu al bijna 2 weken overtijd, maar de vorige test die ik had gedaan was negatief. Ik heb hem snel in de ochtend gedaan en er stond geen dikke streep, dus nam ik aan dat het niks is.
    Dit is mijn eerste maand zonder de pil, dus ik neem telkens aan dat het daardoor komt, ook al vind ik 2 weken over tijd wel erg lang..
    Maar ik vind het dus raar, omdat ik wel tintelingen in mijn borsten heb en enorme rugpijn (mijn vriend masseert me nu bijna elke dag). Ik ben in het begin erg misselijk geweest, maar dat is nu al een beetje voorbij.
    Wat vinden jullie hiervan? Moet ik een bloedtest laten doen of stel ik me aan?
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Je eerste maand zonder pil? Dan kan het heel goed zijn dat je aan het ontpillen bent en dat je cyclus nog niet regelmatig is hoor.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Je zegt dat er geen dikke streep op de test stond, maar dat hoeft ook niet. Als er een klein dun lijntje staat is de test ook al positief.

    Als er helemaal geen streepje op de test te zien was, is het helemaal niet gek dat je nog niet ongesteld bent. Het kan wel een paar maanden duren voordat je cyclus weer op gang komt. Het lijkt mij dan ook niet erg zinvol om een bloedtest te laten doen.

    Reageer
Reageer op: Twee weken overtijd, negatieve test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief