Voorvocht, niet klaargekomen..

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag over een eventuele zwangerschap.
    Zelf heb ik geen vriendin maar afgelopen weekend wel seks gehad met een meisje , die overigens niet aan de pil is. Echter ben ik niet klaargekomen, niet in haar maar ook niet buiten haar. Of er eventueel voorvocht is vrijgekomen durf ik niet te zeggen.

    Wat ik me nu afvraag is; kan ze zwanger zijn? Haar eerste dag van haar laatste menstruatie was 08-05-2013 en het is 19-05-2013 rond 06.00 uur gebeurd.
    Echter lees ik verschillende verhalen, op een aantal websites staat dat in voorvocht alleen zaadcellen kunnen zitten als de man tussen 2 zaadlozingen in niet naar de wc is geweest en dat voorvocht dient als een soort glijmiddel om de zaadcellen in leven te houden als het sperma eenmaal vrijkomt. (zie onderstaand bericht:

    Ze moet rond 8/9 juni 2013 weer ongesteld worden en is enorm (en ik ook) ongerust. Daarom heeft ze vanochtend een morning after pil gehaald bij de drogist en deze omstreeks 09.00 uur ingenomen, dus ± 50 uur nadat het gebeurd is.

    Echter is de kans enorm klein, dat weten we zelf ook omdat ze niet in haar vruchtbaarste periode zit en ik hooguit 2 min in haar geweest ben plus het feit dat er beweerd word dat er geen zaadcellen in voorvocht zitten (mits de uitgelegde uitzondering) en dat ze de morning after pil genomen heeft.

    Kan iemand ons misschien wat meer geruststellen en meer informatie geven?

    Alvast bedankt!

    Bericht van http://www.nvsh.nl

    Kliertjes van Cowper
    Er is ook geen reden om te veronderstellen dat er levende zaadcellen in voorvocht zitten.
    Vóór het orgasme blijft de prostaat hermetisch afgesloten. Het voorvocht komt voorbij de prostaat vanuit de kliertjes van Cowper in de pisbuis. Het kan dus ook niets vanuit de prostaat meenemen.
    Zaadcellen (die in de bijballen klaar liggen) komen pas bij het ejaculeren, direct na het orgasme van de jongen, met het door de prostaat en de zaadblaasjes geproduceerde zaadvocht in de pisbuis en komt het vervolgens in schokjes naar buiten.
    Als iemand binnen korte tijd tweemaal klaarkomt is het wel mogelijk om in voorvocht zaadcellen te vinden. Er blijven na de eerste ejaculatie wel levende zaadcellen achter in de pisbuis. Dus als er kort na een zaadlozing opnieuw voorvocht wordt geproduceerd, vermengt zich dat in de pisbuis met nog aanwezige zaadcellen. De vraag is of deze voldoende in aantal zijn om bevruchting te veroorzaken, maar uit voorzorg wordt men geadviseerd om tussen twee zaadlozingen te plassen, waardoor aanwezige zaadcellen uit de pisbuis geloosd worden.

    Reageer
    #2

    Helluuuup,

    Nou heb ik afgelopen zaterdag 18 05 13 sex gehad zonder condoom en zonder pil. Hij is niet in mij klaargekomen en er was geen voorvocht. Nou heb ik een ovulatie test gedaan op internet en die zei dat ik het meest vruchtbaar ben op 18/19 05... kans op zwanger zijn? Ik vind dit maar niks. Heb vorige week al een MAP genomen toen ik ook onveilige sex gehad heb..

    Reageer
    #3

    Ps; hij heeft wel geplast en zn penis schoongemaakt

    Reageer
    #4

    Ik zou graag wat van iemand horen die me kan geruststellen....

    Reageer
    #5

    Er zijn in voorvocht in ieder geval niet voldoende zaadcellen aanwezig om tot bevruchting te leiden.

    Lees verder/Bron:
    http://www.nvsh.nl/opinie/voorlichtingVoorvocht.htm

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7

    Ik kan mijn vriendin niet geruststellen. Ze is gevingerd door haar vriend maar ze zegt dat hij niet diep heeft gevingerd maar hij kwam eerst aan zijn penis waar voorvocht opzat en toen gevingerd nu is ze bang dat ze zwanger kan zijn !! Ik denk van niet maar kunt u mij helpen ! Dat ik haar fwn de zekerheid kan geven ?

    Reageer
    #8

    De antwoorden zijn toch echt al gegeven in de vorige berichten

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo, ik heb een vraagje.. Was gisteren met me vriend thuis we gingen met elkaar spelen. Hij had condoom om maar hy ging er niet in alleen wrijven kan je dan zwanger raken??

    Reageer
    #10

    Hij had toch een condoom om?
    Hoe wil je dan zwanger raken?

    Reageer
    #11

    Ik ben toch een beetje ongerust. Net voor t eerst sex gehad maar voordat hij erin ging met een condoom ging hij erin zonder. Nou weet ik niet 100% zeker of er voorvocht was maar ben wel zenuwachtig. Iemand geruststelling? Ook is mijn menstruatie erg onregelmatig en ben ik al 5 dagen te laat.

    Reageer
    #12

    Zo raak je niet zwanger hoor.
    Ook is mijn menstruatie erg onregelmatig en ben ik al 5 dagen te laat. Dan is het dus helemaal niet zo raar dart je menstruatie later is

    Reageer
    #13

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb een vriend en heb eigenlijk altijd onveilige seks. Hij komt alleen nooit in mij klaar. Wel slik ik de pil altijd voordat ik ga slapen. De ene keer is dit later dan de andere keer. Ik heb boulimia en braak hierdoor vaak. Echter heb ik mij nooit gerealiseerd dat mijn pil dan niet goed zijn werk kan doen. De laatste tijd is het braken steeds erger en heb ik ook onveilig seks gehad. Kan iemand mij asjeblieft helpen? Ik ben namelijk heel erg bang dat ik zwanger ben. Ik ben 16 en zit hier echt niet op te wachten..

    Reageer
    #14

    Ben je wel onder behandeling voor de boulimia?

    Je braakt veel en neemt de pil niet op regelmatige tijden.  Dan loop je natuurlijk wel een behoorlijk risico. Je zou een zwangerschapstest kunnen  doen... Stop in ieder geval met onbeschermde seks zolang je de boulimia niet onder controle hebt.

    Reageer
    #15

    Nee ik ben niet onder behandeling. Een aantal jaar geleden wel maar ben toen nadat ze me vroegen me uit te kleden om te wegen jankend het ziekenhuis uit gerend en heb er nooit meer over gesproken. Het ging toen een tijdje goed, maar ben uiteindelijk weer teruggevallen. Intussen ben ik ongesteld geworden en heel erg opgelucht. Onveilige seks heb ik nu niet meer ook omdat ik vanaf nu continu onder antibiotica zit om blaasontstekingen te voorkomen. Heel erg bedankt voor de reactie!

    Reageer
Reageer op: Voorvocht, niet klaargekomen..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief