zou ik zwanger zijn ? lezen aub, is dringend ! !

  • #1

    Hallo zouden jullie dit even willen lezen, het is zeer belangrijk ik weet dat jullie dit niet kunnen bepalen maar ik zou wat informatie willen, ik nam ongeveer een jaar de pil ik nam deze altijd correct in tot ik het beu werd en 4 pilletjes na elkaar was vergeten in te nemen omdat ik mijn strip kwijt was( ik ben gestopt toen er nog ongeveer 2 pilletjes over waren denk ik) toen heb ik besloten om 1 maand erbij te stoppen zodat alles weer wat op zen rijtje kon komen (van hormonen) ik heb mijn menstruatie toen zowiezo gekregen omdat ik gestopt was,maar voor ik mijn menstruatie had( en de pil niet correct innam) had mijn vriend me gevingerd er was denk ik wat sperma op zijn vingers maar ben daar helemaal niet zeker van trouwens , tijdens mijn menstruatie heb ik seks gehad, veilig met condoom maar we hadden het condoom verkeerd omgedaan en ik heb het toen omgedraait en juist omgedaan ik weet dat er voorvocht kon opzitten maar ik ben binnen de 12 uur de morning after pil gaan halen en ik had mijn menstruatie dus die kans is zowieso klein. dan heb ik nog eens seks gehad tijdens mijn menstruatie er was niets met het condoom gebeurd( niets wat we hadden opgemerkt)daarna hadden we nog eens seks maar er was wat geknoei waardoor ik nog eens de map ben gaan halen (2 map in 1 maand) sinds toen begon ik steken in mijn buik te krijgen (onderbuik) hoofdpijn, pijnlijke borsten, soms wat misselijkheid zweten hoofdpijn en enzo ik dacht dat het het ontpillen was of door de map want heb de bijsluiter goed gelezen, toen moest ik regelmatig plassen wat nu wel geminderd is ik had mijn menstruatie uiteindelijk gehad (wel wat te vroeg) en de eerste dag van mijn menstruatie ben ik terug begonnen met de pil minmiddels is het 2 weken geleden toen ik mijn laatste map had ingenomen, ik heb nog steeds steken en merk dat mijn stoelgang wat raar doet, ik heb nog steeds last dus maar ik twijfel want ik heb mijn menstruatie gehad of kan dat dat mijn menstruatie zowiezo is gekomen door de map ? of heeft het er niets mee te maken ? want daar vond ik niets over. ik weet dat ik best naar dokter ga maar ben nog vrij jong en wil weten of het eigenlijk wel nodig is om naar dokter te gaan of dat het door mijn darmen komt of gewoon omdat mijn hormonen helemaal in de war zijn door al dat gedoe met mijn map en gewone pil in 2 maand tijd ? allesinds bedankt ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Beste Evi,

    Ik denk dat de kans op een zwangerschap nagenoeg nihil is. Je hormoonstelsel is in ieder geval van streek. 2 x map in een maand is dan ook wel erg veel. Lees de bijsluiter van de MAP eens goed. Met name dat stukje over bijwerkingen.

    Maar het verhaal lezende begon ik me wel af te vragen hoe oud jullie zijn.

    Een condoom verkeerd omdoen, hem vervolgens eraf halen en dan weer omdoen is dus ongeveer hetzelfde als geen condoom gebruiken.

    Vervolgens schrijf je:
    "dan heb ik nog eens seks gehad tijdens mijn menstruatie er was niets met het condoom gebeurd( niets wat we hadden opgemerkt)daarna hadden we nog eens seks maar er was wat geknoei waardoor ik nog eens de map ben gaan halen.

    De MAP is bedoeld om incidentele ongelukjes te corrigeren om niet zwanger te geraken. Het is geen paracetamol die je regelmatig voor allerhande pijntjes kunt nemen.
    De MAP is ook GEEN anticonceptiemiddel.

    Jullie zullen toch echt iets zorgvuldiger met sex om moeten gaan. Misschien is verstandig om de pil te gaan gebruiken.

    Reageer
Reageer op: zou ik zwanger zijn ? lezen aub, is dringend ! !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief