Overtijd lopen

  • #1

    Ik ben 41 weken (en 1 dag) zwanger en ik heb sinds eergisteren plots erg last van m'n rug en gisteravond had ik erg last van mijn buik. Ik liep eergisteren en gisteren erg veel (meer dan normaal in ieder geval) en daarna kwam de pijn. Is dit omdat mijn lichaam geen zin meer heeft in het kindje (ik ben het helemaal zat om zwanger te zijn..) of is dit een gezondheidsgevaar? Ik ben ongeveer 7 kilo aangekomen in de hele zwangerschap en de kleine groeit goed, maar bij de controle 2 dagen terug duurde het ook erg lang voordat de verloskundige het hartje kon vinden. Ze zei hier echter niets over.

    Op internet lees ik veel dingen dat als je overtijd loopt (41-42 weken) dat de placenta dan faalt en je kindje dood kan gaan..En ik word pas maandag gestript en woensdag eventueel ingeleid dus ik moet nog minimaal 4 dagen..

    Reageer
    #2

    Als je je echt zorgen maakt, ga dan naar de SH.
    Succes met de bevalling. Laat je weten hoe het met je gaat!

    Reageer
Reageer op: Overtijd lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief