Bang voor een positieve uitslag.

  • #1

    Hallo,

    ik ben een meisje van 18, heb al bijna 2 jaar een vaste relatie, en pak al 3 jaar de pil.
    en alles is altijd goed gegaan tot over een paar weken terug. ik had ineens erg veel last van men buik was heel veel misselijk en had harde buikloop. zou het kunnen dat daardoor de pil niet goed werd opgenomen? want ik ben nu al 10 dagen overtijd en mijn tepels zijn bijna altijd hard, en men borsten zijn pijnlijk en hard. regelmatig misselijk, en steken of raar gevoel aan baarmoeder.

    ik durf het tegen niemand zeggen, en durf zelfs geen test gaan halen want ik weet egt niet wat ik moet doen als het positief is. Want als het zo is mag ik zoiso thuis niet meer binnen, zal ik bij men familie ook niet meer welkom zijn. ook niet langs zijn kant van de familie. dat hebben ze ons van in het begin gezegt, en zeggen we ze nog steeds, omdat we nog schoolgaand zijn. en ik ben bang dat Hij het ook niet zal accepteren en zal zeggen dat ik het moet wegdoen of niets meer met me te maken wilt hebben. En ik wil echt geen abortus.

    zou iemand me alstublieft raad willen geven?

    Reageer
    #2

    Beste J.
    Het is mogelijk dat de pil niet goed gewerkt heeft.
    Maar de klachten kunnen ook een andere oorzaak hebben.
    Ik raad je aan om naar de huisarts te gaan. Je zit in een vervelende situatie maar je zult toch moeten weten of je al dan niet zwanger bent. Praat ook met de huisarts over je angst voor de gevolgen.

    Reageer
    #3

    Bedankt,
    ik zal wel zo snel mogelijk een paar testen gaan halen, want hij kent men familie goed. en wat als hij het dan zegt. en de dokters gaan waarschijnlijk toch zeggen dat ik het moet zeggen, dat hun reactie wel zal meevallen, of dat ze bij draaien maar dat is niet. Maar ik loop vooruit op de feiten,
    maar heb gewoon bang omdat ik redelijk zeker ben. maar laten we hopen dat het pas over een paar jaar het geval is.

    Reageer
Reageer op: Bang voor een positieve uitslag.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief