7 Maanden zwanger geen buik !!

  • #1

    Hey mensen,
    Ik ben nu 28 weken in verwachting en heb nog TOTAAL geen buik..? Is er iemand die dit ooit mee heeft gemaakt? Ik begin nu zelfs aan te twijfelen aan het feit dat ik zwanger ben.. Nog nooit de baby gevoeld en buik is 0,0% gegroeid. Ik ben groot van postuur en heb een aardig laagje vet over mn buik. Zou ik de huisarts moeten informeren?
    thankyouu

    Reageer
    #2

    Ja, lijkt me wel dat je een afspraak maakt met de huisarts of je vroedvrouw. Is er dan nog nooit een echo gemaakt?! Is het je eerste zwangerschap? Laat je weten hoe het met je gaat?

    Emma

    Reageer
    #3

    Hoe weet jij dan zeker dat je in verwachting bent? In het begin een test gedaan? Niet meer ongesteld geworden? Wie heeft bevestigd dat jij zwanger bent?

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Maar je gaat toch naar de verloskundige? Hoezo twijfel je? Kan best dat het niet zo opvalt. Kan je het bespreken met je verloskundige?

    Reageer
Reageer op: 7 Maanden zwanger geen buik !!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief