help!! ben ik nu wel of niet zwanger?

  • #1

    Hallo! ik zit met een vraag.
    7-11-12 heb ik mijn laatste menstruatie gehad.
    Dat was in mijn stopweek, want ik zit namelijk ook aan de pil. Mijn cyclus is dus altijd hetzelfde.
    Ik zou afgelopen woensdag 5-12-12 december dus ongesteld moeten zijn geworden, dit is echter niet het geval geweest. Ik ben nu al 4 dagen overtijd!
    Ik heb voor het laatst sex gehad met mijn (toenmalige vriend nog) ex op 25-11-12. Ik ben een aantal keer wel mijn pil vergeten maar heb deze weer ingenomen toen ik er aan werd herinnerd (duurde niet langer dan een dag) met mijn volgende pil.
    Ik heb ergens in de week van 26-11-12 van dat bruine afscheiding gehad een paar dagen achter elkaar.
    Vandaag de dag 8-12-12 een test gedaan deze morgen en die was negatief, maar ik ben nog steeds niet ongesteld geworden. Wat moet ik doen? Ben ik nu toch zwanger? Moet ik nog een tijd wachten en nog een test doen?

    Reageer
    #2

    Wacht nog even. Je hebt namelijk de pil genomen, waarschijnlijk ben je daardoor nog steeds niet ongesteld geworden. Stop met de pil en je zal weer ongesteld worden.

    Reageer
    #3

    Met de pil word je ook gewoon ongesteld hoor.

    Reageer
    #5

    bedankt voor jullie reacties! ik ben dezelfde avond nog ongesteld geworden van de ochtend dat ik de zwangerschap test had gedaan! dit was op 8-12-12 maar ik vloei wel HEEL weinig! De eerste dag had ik alleen krampen en het bloeden is veel minder dan wat ik normaal heb. Het is nu 11-11-12 en ik ben al bijna "klaar".. normaal duurt het 7 dagen voor het allemaal gestopt is en nu heb ik al bijna geen bloedverlies (op tampon ook) komt dit doordat ik de pil een paar keer ben vergeten van mijn afgelopen strip? Ik ben vaak moe en moet vaak gapen op een dag..echt niet normaal vaak en ik heb wel een harde onderbuik valt me op. moet ik nou weer een test doen en zo ja...wanneer? of maak ik mezelf nou gek?

    Reageer
    #6

    Ik denk dat je je geen zorgen moet maken. Som is de menstruatie gewoon wat minder.

    Reageer
Reageer op: help!! ben ik nu wel of niet zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief