Na pas 6 maanden erachter komen dat je zwanger bent?

  • #1

    hey mensen, ik en mijn vriendin hebben begin Juni zitten droogneuken in ons ondergoed (eenmalig) en daarbij kwam ik niet klaar maar had wel een plek voorvocht. 2 maanden later waren haar borsten van cup A naar B gegaan heel snel met veel pijn. Ze is overigens wel altijd ongesteld met veel buikpijn.. Maar tog ben ik bang dat ze zwanger is door dat droogneuk gebeuren in ons ondergoed omdat je zwanger en ongesteld tegelijk kan zijn en haar borsten opeens zo snel zijn gegroeid en dat gebeurt toch als je zwanger bent? Ze is 15 jaar dus misschien komt het door de groei....? Maar vind het raar dat OPEENS haar borsten zo snel groeiden.(het was trouwnes in haar menstruatie toen we zo droogneukten). Ze heeft geen 'zwangere' buik , ik neem aan dat je dat wel moet hebben als je 6 maanden zwanger bent toch, of niet ? Stel me gerust aub dat dit niet kan.!
    Bedankt voor jullie tijd

    Reageer
    #2

    Onmogelijk dat ze zwanger is! Jullie hadden kleren aan. Zij was destijds ongesteld. Ze is vervolgens elke maand ongesteld geworden. Spermacellen 'zwemmen' echt niet dwars door ondergoed of kleding een vagina in hoor! Dat haar borsten groeien is heel normaal. Dat heet een groeispurt en dat kan inderdaad erg pijnlijk zijn. Maar zwanger, nee, absoluut niet!

    Gerustgesteld?

    Reageer
    #3

    @Lauriane, ja echt bedankt! Ik bleef er maar mee in me kop zitten joh, mja. ze heeft overigens geen dikke buik ofzo, dat moet zeker wel als je 6 maanden zwanger bent of niet??

    Reageer
    #4

    Geloof mij maar, als een vrouw zes maanden zwanger is, dan zie je dat echt wel hoor. En dan heb je ook nog de zogeheten zwangerschapskwaaltjes die kunnen voorkomen... Echt, niet meer piekeren, er is niets aan de hand.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Na pas 6 maanden erachter komen dat je zwanger bent?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief