hopelijk niet zwanger !

  • #1

    hallo,

    Mijn vorige menstruatie was een beetje onregelmatig, ik kreeg mijn menstruatie door maar het stopte soms. Maar ik moet wel zeggen dat ik enorme stress had door problemen op school. Na het gesprek de donderdag zijn mijn maandstonden goed doorgekomen. Niet zo lang maar ja.
    Dus ik dacht dat ik niet zwanger kon zijn. Nu maandag zei een meisje tegen me dat ik misschien zwanger ben omdat ik wat zeer in mijn rug had en ook de vorige keer mijn maandstonden wat raar deden.

    Dus nu speelt dat heeltijd in men hoofd dat ik zwanger kan zijn.
    Ik heb geen symptomen, ben nog niet overtijd ( moet ze maar volgende week dinsdag of woensdag hebben). Vandaag had ik wel een beetje bruinverlies. Ik hoop echt dat ik niet zwanger ben.

    Kunnen jullie me helpen?

    Lynn

    Reageer
    #2

    en nog even zeggen dat ik mijn pil nooit vergeten innemen heb.

    Reageer
    #3

    Koop gewoon ff een test, dan weet je het meteen.

    Reageer
    #4

    Dan heeft testen geen zin, nu al. Maar als je je pil nooit vergeet is de kans op zwangerschap nihil. Denk eerder dat het het stress te maken heeft.

    Reageer
    #5

    Waarom zou dat meisje tegen jou zeggen dat je zwanger kan zijn als je gewoon ongesteld bent geweest? op basis van een beetje pijn in je rug?! Wat een onzin. Beetje vreemde opmerking van dat meisje.

    Reageer
    #6

    Hallo, je verteld er niet bij of je aan de pil bent en of je wel of geen onveilige seks hebt gehad. Zonder seks kun je namelijk niet eens zwanger zijn hoor! Hoe oud ben je, als ik vragen mag?

    Groetjes

    Reageer
    #7

    21 jaar :). Ik heb geen onveilige seks gehad ( nooit mijn pil vergeten maar geen condoom).

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: hopelijk niet zwanger !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief