zwanger test positef maar heel bang

  • #1

    hallo , ik deed gisteren een test was gisteren 6 dagen overtijd.. en test is positief .. nu in juli heb ik een miskraam gehad van mijn eerste kindje .. nu ben ik dus weer zwanger .. ik ben blij maar ben heel bang dat het weer mis zou lopen .. ik moet veel plassen , pijn in borsten , hoofdpijn, veel gerommel in mijn buik , ook vaak het gevoel dat ik mijn menstruatie moet krijgen .. en daar ben ik het meeste bang voor .. volgens internet bereikend zou ik nu 5 weken en 4 dagen moeten zijn.. maar ben zo bang dat dit weer zou mislopen ..
    is dat allemaal normaal ? en zijn jullie soms niet bang ?? alvas bedankt Anoniem

    Reageer
    #2

    Hai, ik heb geen ervaring met een miskraam maar ik begrijp dat je wat angstig bent nu. Probeer er toch van te genieten. Het is niet te voorspellen of alles goed blijft gaan of niet, maar ga uit van het positieve.

    Heel erg gefeliciteerd!

    Reageer
    #3

    hoi anoniem20,
    snap dat je bang bent! ik heb mijn zoontje enkele uren na de bevalling verloren (augustus) willen dolgraag een tweede zit nu met verschillende zwangerschapskwaaltjes (test is negatief) ben er ook bang voor maar alles komt goed! zeker niet negatief beginne denken. ik hoop dat je een vlotte zwangerschap gaat hebben en hou ons op de hoogte!
    groetjes

    Reageer
    #4

    Geen zorgen voor morgen...
    Weet dat het te mooi klinkt maar probeer te genieten van het moment...er is zich op dit moment iets aan het onwikkelen in je buik...het wil liefde en erkent worden...het is dan misschien nog erg klein maar zeker niet minder waard.
    Een dag heeft genoeg...maar probeer/durf te LEVEN!

    Groetjes Chris

    Reageer
Reageer op: zwanger test positef maar heel bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief