zwanger en sex

  • #1

    Heb een paar vraagjes over sex met je vriend als je zwanger bent,
    Ben 26j en ik ben nu7,5maand zwanger al.Mijn vriend en ik hebben nog elke dag sex ,heb een paar vraagjes over!Kan het erg zijn voor de baby dat ik nog elke dag mijn vriend zijn sperma in mijn vagina krijg als mijn vriend in mij klaarkomt?
    Ook wil mijn vriend dat ik ook nog geniet van de sex en dat ik ook elke keer nog mijn orgasme beleef en klaarkom wat vaak niet meer lukt omwille mijn clitoris niet meer gestimuleert word met mijn dikke buik nu ,meestal masturbeer ik mijn clitoris nadien zelf wel om tot een orgasme te komen en zelf ook klaar te komen dan(mijn vriend geniet er ook van als hij mij ziet klaarkomen ,vandaar ik het doe wel).Vraagje?Elke dag een orgasme en klaarkomen voor mij is dat schadelijk voor mijn baby als mijn spieren in mijn buik en rond mijn vagina samentrekken tijdens het klaarkomen?
    Hoe beleven andere meisjes ,vrouwen hun sex met vriend, man,tijdens de zwangerschap?x

    Reageer
    #2

    aanvullend op vorige wel.
    Vraagje?Elke dag een orgasme en klaarkomen voor mij is dat schadelijk voor mijn baby als mijn spieren in mijn buik en rond mijn vagina samentrekken tijdens het klaarkomen?
    Hoe beleven andere meisjes,vrouwen hun sex met vriend,man tijdens de zwangerschap?x

    Reageer
    #3

    Hallo Britt,
    Nee hoor, dat kan helemaal geen kwaad. Je kindje zit veilig in de baarmoeder in vruchtwater en afgeschermd met een slijmprop. Zolang jij en je vriend dus nog volop genieten, is er helemaal niets aan de hand. Bovendien houdt seks jouw bekken soepel en sterk wat weer van pas kan komen tijdens de bevalling.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Ik ben 7 maand zwanger voor eerste maal nu,mijn vriend en ik zijn ook vrij sexueel actief nog,zeker als mijn vriend nu mijn zwangere naakte lichaam ziet.Vaginale penetratie met mijn vriend gaat moeilijk ook wel nu met buikje,wil ook niet elke dag mijn vriend zijn sperma niet meer in mijn vagina ,heb zo al vrij veel afcheiding en slijmverlies uit mijn vagina nu ik zwanger ben ,elkaar knuffelen en masturberen doen we elke dag wel,liefst heb ik ook dan elke dag ook wel een orgasme en masturbeer mij clitoraal zelf tot ik klaargekomen ben.Mits wij geen probleempjes hebben met anale sex laat ik mijn vriendje het toe elke dag anale penetratie te hebben met mij dat hij ook aan zijn trekjes kan komen en mijn vriend anaal in mij mag klaarkomen..

    Reageer
Reageer op: zwanger en sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief