opgezette buik veel honger duizeligheids aanvallen

  • #1

    mijn probleem/vraag

    ongeveer 2 maanden terug werden me borsten erg groot en pijnlijk,Ik ben aan de pil en moest nog iets minder dan een week.Aangezien ik het een keer eerder heb gehad en ermee naar de huisarts ben gegaan dacht ik las de stopweek eerder in (huisarts zei toen ik het die keer had dat ik moest stoppen met de pil en zei dat ik vermoeidelijk een miskraam had gehad zonder dat ik wist zwanger te zijn.)Hoe me menstruatie toen was weet ik eerlijk gezegd niet meer :S.Wel had ik eenmaal begonnen aan de pil tussentijds bloedverlies naja bruine afscheiding ong 2 weken voor de nieuwe stopweek.Ik ben weer naar de huisarts gegaan en ook daar aangegeven de laatste tijd niet op me buik te kunnen liggen aangezien het niet fijn ligt en dat ik regelmatig de afgelopen maand uit het niets duizelig/licht in me hoofd en misselijk werd.Ik kreeg een ander merk pil voorgeschreven.De stopweek kwam en ik werd ongesteld,nou als je die anderhalve dag ongesteld mag noemen,het was ook niet rood maar weer bruinig.Na week weer begonnen met de pil.Nu loop ik al een maand met een opgezette buik,die steeds dikker is geworden namate de maand vorderde,me borsten doen geen zeer meer en zijn niet meer opgezet,kan de hele dag wel door eten wat ik echt niet van mezelf gewend ben,at normaal amper en had nooit trek.Heb nog duizeligheids aanvallen.Ook is de geur van me urine sterker geworden.Ik moest ook veel plassen en daar heb ik ook na laten kijken,het was niet erg duidelijk uit de test maar door me enorme drang steeds te moeten plassen kreeg ik antibiotica voor een vermoedelijke blaasontsteking.Heb gister 1 keer gehad dat ik heel misselijk werd van de geur die van de benzinepomp af kwam terwijl ik dat normaal wel lekker vind ruiken haha.Het is een heel verhaal maar ik vraag me nu echt af of ik zwanger ben of kan zijn,de pil deed niet echt zijn werk daardoor heb ik nu een ander sinds een week.Heb wel een test gedaan toen me borsten zo opgezet waren maar die was negatief.Heb 2 kinderen maar dat waren 2 heel verschillende zwangerschappen met amper overeenkomst van kwaaltjes,ik twijvel nu dus ook enorm of ik zwanger kan zijn,Ik heb nog 2 weken pil te gaan voor de stopweek,zal ik afwachten wat er dan gebeurd of toch nog even een afspraak maken bij de huisarts?word gek van me rare klachten!

    Reageer
    #2

    Hai, ik zou teruggaan naar de huisarts. Jij hebt klachten en hij is daar voor. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Ik heb zeker veel klachten,maar het gevoel dat er niet naar me word geluisterd.Er is me vrijdag 2 keer gevraagd of ik zwanger ben vanwege me buik dat echt een zwangeruitziende buik is en ondanks ik me inpraat dat dat niet zo is(al is de kans er wel)begin ik nu best te twijvelen.Twijvel ook of ik de dokter zou bellen,ben er 2 keer geweest en ze luisteren maar half,dus zit meer te denken van nog maar even me buik verdoezelen onder ruime kleding en over 2 weken me menstrusatie afwachten.Ondanks me 2 kinderen vraag ik me nog af of het wel echt zwangerschaps kwaaltjes zijn of niet.

    Reageer
    #4

    Hai Linn, lastige kwestie. Ik ben geen dokter en ik kan niet voelen zoals jij je voelt, maar er zit je duidelijk iets dwars. Dat misselijk worden van geuren die je normaal eigenlijk wel lekker vindt, herken ik van mijn eigen zwangerschap (12 jaar geleden) en dat je buik net even dikker is net als je borsten... Ik zou om een test vragen bij de huisarts. Ook omdat je zelf aangeeft dat er een kans is. Ik zou niet nog twee weken wachten, dan ga je alleen maar malen. Houd je ons op de hoogte?

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Dat ik misselijk werd van de geur van mijn man zijn sigaret en van de benzinepomp was maar eenmalig,heel vreemd.ik ben verder ook niet misselijk eigenlijk.had gister avond steeds steekjes net boven me schaamstreek.Me buik is nog opgezet.het is smorgens wel iets minder dan wat later op de dag maar moet er wel veel door plassen.Ga zo toch ff langs de dokter,word er nu wel moe van..

    Reageer
    #6

    Ben bij de dokter geweest.De dokter schok van mijn buik na wat druk en voel werk kreeg ik de vraag of ik zwanger was of kon zijn.Mijn antwoord :geen idee . Test gedaan maar negatief . Dokter vind mijn klachten en vooral mijn buik die ze omschreef met het lijkt een 6 maand zwanger buik heel vreemd. Nu maandag een afspraak in het ziekenhuis voor een echo om te kijken wat er dan aan de hand kan zijn.

    Groeten Linn

    Reageer
    #7

    Hallo Linn, weet je al wat meer?

    Reageer
    #8

    En?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo,

    Ik heb ook al een aantal dagen een opgezette buik, vooral in de middag en de avond.
    Verder af en toe duizelig en wat vaker honger.
    Dit soort kwaaltjes heb ik weleens vaker, maar wat mij aan zwangerschap deed denken;
    Ik ben al tien jaar aan de pil en vergeet hem eigenlijk nooit. Twee strips geleden kwam ik bij de twee na laatste pil van die periode erachter dat ik een pil teveel overhield.
    Ik kon mij niet herinneren wanneer ik de pil vergeten zou zijn. Ik heb geen maatregelen genomen, zoals alsnog pil extra of geen stopweek.

    Wel ben ik daarna al twee keer tijdens stopweek ongesteld geworden. Het waren wel meer dagen dan anders.
    Daarbij had ik ongeveer anderhalve week dat de ingang van mijn vagina was opgezwollen en gevoelig (geen infectie).

    Wat denken jullie? Vorig jaar heb ik ook weleens gedacht gezien kwaaltjes toen dat ik zwanger was toen, maar toen negatief getest.

    Reageer
Reageer op: opgezette buik veel honger duizeligheids aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief