Zwanger door vingeren !

  • #1

    Hey,
    Ik stress nu al een paar dagen heeel erg want ik ben voor het eerst verdergegaan met een jongen, het ging zo, hij heeft mij gevingerd op mijn onderbroek (Dat hij niet direct de huid raakt). Maar daarvoor heeft hij 2x aan zijn penis gezeten , niet getrokken of iets helemaal niets maar wel eraan gezeten 1 seconde aan het midden stuk bij zijn penis ofzo. Maar mijn vraag is , zou er voorvocht aan zijn handen hebben gezeten doordat hij 2x ze piemel aanraakte ? Z'n handen waren trouwens niet vochtig ofzo door voorvocht zei die.. Maar we denken dat er het misschien toch op heeft gezeten ookal zie of voel je het niet en dat je er dan zo zwanger van kunt worden ;( Kan dit ?

    Reageer
    #2

    Nee...

    Reageer
    #3

    Hoi,

    In voorvocht kunnen weliswaar zaadcellen zitten maar de kans dat jij zwanger bent is onbestaande. Zelfs wanneer er een kleine hoeveelheid voorvocht dat zaadcellen bevat rechtstreeks op de huid van de vagina (niet IN de vagina) terechtkomt is de kans dat je hier zwanger van wordt miniem. Aangezien er nog een onderbroekje tussenzat zou ik me zeker geen zorgen maken.

    Reageer
    #4

    Maar er ZAT nieteens voorvocht op z'n vingers zei die.. Z'n vingers waren ook niet nat/vochtig ofzo.. Dus eigenlijk hoef ik niet te stressen toch ?

    Reageer
    #5

    Nee, dan kan je niet zwanger zijn.

    Reageer
    #6

    Maar nu je verder gaat, ga dan aan de pil en zorg dat je ook condooms in huis hebt.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Zwanger door vingeren !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief