ben ik zwanger zo niet wat heb ik dan?

  • #1

    Ik voel me nu al een maand vreemder dan normaal. Het begon een week voordat ik ongesteld werd dat er in een keer een wit slijmerig propje/rondje in mijn urine zat. Sinds dien komt het steeds vaker voor dat ik het ontzettend heet kan krijgen en benauwd. Ik heb best vaak hoofdpijn, ik ben vaak misselijk door de dag heen, duizeligheid komt ook steeds vaker voorbij, ik ben ontzettend moe. Ik slaap onrustig en mijn ritme is heel anders in een x. Ook ben ik heel prikkelbaar en kan het kleinste dingetje mijn stemming geheel omslaan. Maar ik heb ook sinds dien veel meer afscheiding dan normaal. Nu dacht ik dus eerst aan een schimmel infectie. Maar de afscheiding verkleurd niet en gaat niet stinken ook lijkt het dunner dan normaal. Ook brand het niet bij het plassen en doet het geen pijn bij seksuele gemeenschap. Nu heb ik een vriend en we hebben niet altijd veilige seks. Dus ben ik naar de dokter gegaan om de afscheiding te laten controleren. Maar die vermelde dat ze niet veel bijzonders zag behalve dat de afscheiding wat witter dan normaal is. Ook vertelde ze dat de baarmoeder wand er perfect uitziet. Maar dan is zwangerschap toch direct uitgesloten? Want als je zwanger bent sluit de baarmoedermond zich toch direct af? Nu moet ik volgende week pas ongesteld worden weet ook niet of dat verschil maakt. Maar als zwangerschap dan is uitgesloten wat heb ik dan?

    Reageer
    #2

    Hoi Lady,

    Ik denk dat je te laat onveilig hebt gevreeën om zwanger te worden. Als je echt ongesteld bent, kun je niet zwanger zijn. Ongesteld zijn is namelijk de afbraak van je verdikte baarmoederwand (als ik dat goed verwoord) als je niet zwanger bent.
    Het is mij opgevallen dat vrouwen vaak veel eerder hun eisprong hebben dan ze denken. Meestal ruim vóór de helft van je periode. Dus als je een periode van 28 dagen hebt, zul je zeer waarschijnlijk tussen dag 10 en 14 je eisprong hebben. Daarna duurt het dus nog 2 weken voor je ongesteld wordt.
    Succes!

    Reageer
    #3

    Sorry, ik reageerde op een ander bericht. De internetpagina deed raar en ik zie dat het nu verkeerd is geplaatst.

    Reageer
Reageer op: ben ik zwanger zo niet wat heb ik dan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief