zwangerschap mogelijk?

  • #1

    Ok ik maak me momenteel heel veel zorgen, ik en mijn vriendin hebben op 4 maart seks gehad en dit was net een week na haar 1ste dag van menstruatie, met andere woorden haar meest vruchtbare moment.
    We hebben niet onveilig seks, we hebben gebruik gemaakt van een condoom maar ik heb die afgedaan dicht in de buurt van haar vagina...
    Ook was mijn hand wel wat vochtig weet niet of het sperma was of glijmiddel (ik denk combinatie van de twee) en heb haar dan nog gevingerd.
    Nu maak ik mij ontzettend zorgen omdat mijn vriendin normaal vandaag zou moeten beginnen menstrueren wat niet het geval is en voordien voelde ze haar menstruatie altijd aankomen... (zoals steken in onderbuik enzo) dit is ook niet meer van toepassing nu... Dus ik vraag me echt af of ze nu zwanger kan zijn of niet wat denken jullie?

    Reageer
    #2

    sorry foutje in verband met de datum het was op 26 februari dat we seks hebben gehad... Dus nu bijna 2 weken geleden

    Reageer
    #3

    als ik dit zo lees denk ik; de kans is erg klein, maar wel aanwezig.
    denkt je vriendin dat ze zwanger is? dan kan de menstruatie uitblijven (schijnzwanger). zoek in ieder geval goede hulp, zoals bij het VBOK (zie google), mocht je vriendin zwanger zijn en maak zeker geen overhaaste beslissingen.

    Reageer
    #4

    Mijn vriendin heeft vandaag een beetje bloed verloren, maar het is veel minder dan bij haar vorige menstruatie cyclus... Heeft dit een reden of kan het zijn dat het is omdat het de 1ste dag is?

    Reageer
    #5

    Ik moet normaal 7 juli regels krijgen maar mijn borsten zijn dik gespannen ben niet altijd misselijk heb mss 2 keer moeten overgeven heb gevoel regels te krijgen heb veel meer honger word snachts wakker van de honger heb ook zin in zoetigheden kan ik zwanger zijn mijn buik begint ook dik te worden al van de hoogte van mijn vagina wie kan me helpen

    Reageer
    #6

    Als je begin juni nog je menstruatie hebt gehad, kun je nu onmogelijk al zwangerschapsverschijnselen hebben. Het zouden wel ovulatieklachten kunnen zijn.

    Reageer
Reageer op: zwangerschap mogelijk?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief