Black Burn Stackers

  • #1

    Weet er iemand of het kwaad kan als ik onderstaande pillen inneem terwijl mijn vrouw zwanger is (voor de baby of haar)? Ze is in haar 20e week.

    mvg

    Reageer
    #2

    Ik zou er niet aan beginnen. stackers zijn in principe voor (kracht)sporters die de extra vrijgekomen energie kunnen omzetten in meer kracht en uithoudingsvermogen bij de training.

    Een bijwerking is een verminderde eetlust en een snellere verbranding van vetten in het lichaam.

    Zonder inspanning van bv. krachttraining is het effect echter nihil. Het is geen wondermiddel om af te vallen en kan in sommige gevallen verslavend werken. Na gebruik van 2 weken achtereen moet men enkele dagen stoppen omdat het lichaam er anders niet meer op reageerd (gewenning)

    Door het snelle metabolisme (verbranding van vetten) moet ook het hart harder pompen om via het bloed de afvalstoffen af te kunnen voeren. Dit is voor korte tijd niet erg, maar kan bij langer gebruik nare gevolgen hebben.

    PAS DUS OP MET GEBRUIK!!!

    Reageer
    #3

    ik ben van plan om dit maar even te gebruiken bij de training. Ik zou droog willen trainen en dit kan mij erbij helpen.

    Maar kan het ook kwaad voor de vrouw of de baby (bij gemeenschap ofzo...)?

    Reageer
    #4

    Dag Michael,
    Je praat over pillen die jij wilt nemen dus dat zal geen kwaad doen voor je vrouw noch haar baby.
    En ach, zolang je maar niet gaat plassen tijdens geslachtsgemeenschap (ook al zou je willen, lukt toch niet) kunnen jullie zoveel vrijen als jullie willen !
    Gus

    Reageer
Reageer op: Black Burn Stackers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief