Kan ik alsnog zwanger zijn?

  • #1

    Hallo allemaal,

    ik ben nog al onzeker over bepaalde dingen.
    Het begon allemaal ongeveer 4 weken geleden. Ik had toen een week last van misseljkheid, zuurbrandingen en vermoeidheid. Op dat moment dacht ik "kan gebeuren, niks aan de hand".
    Paar dagen later had ik last van onverklaarbare lage rugpijn, steken in mijn lies, soort spierpijn in mijn boven benen en opgezwolle borsten. Toen begon ik het raar te vinden en had even een beetje gogoogeld, tot mijn verbazing kwam ik bijna alleen maar op zwangerschapspagina's uit. Ik begon aan mezelf en aan mijn lichaam te twijfelen want ik ben gewoon aan de pil maar heb wel gemeenschap met mijn vriend gehad. Ik had mijn menstruatie afgewacht die vorige week plaats vond. Maar die was 4 a 3 dagen korter en anders dan normaal. Met anders bedoel ik, het begon met veel "oud" (bruin) bloed want dat heb ik normaal alleen maar de laatste dagen heb en het was veel minder dan nogmaal.
    Normaal gesproken heb ik altijd last van krampen maar dit keer was dat niet het geval. Alleen sinds een aantal dagen heb ik een trekkerig gevoel in mijn buik en zijkanten.
    Ik had wel eens gehoord dat je zwanger kan worden door de pil heen en gewoon ongesteld kan worden.
    Dus ik heb vandaag een test (Healthypharm) gedaan voor de zekerheid om verschillende redenen. Maar op de test kwam een heel licht wit streepje te voorschijn.

    Dus mijn vraag is kan ik zwanger zijn of niet? Want in de bijsluiter staat dat de kleuren en lijnen kunnen varieren. En ik vind het raar dat mijn "symptomen" overeen komen met zwangerschapssymptomen.
    Moet ik later nog een test wagen of contact opnemen met mijn huisarts?

    Groetjes Liesje

    Reageer
    #2

    koop een goede test, eentje die je duidelijk af kan lezen en doe hem op de juiste manier.
    want een test kun je maar op een manier lezen, zwanger of niet zwanger, een beetje zwanger bestaat niet.
    ook een klein streepje is dus zwanger als je de test op de goede manier hebt gedaan.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Hallo Brenda,

    Ik heb wat informatie opgedaan over "witte lijntje", ik denk zelf dat het een voorgedrukt lijntje was. Maar voor de zekerheid zal ik een andere test proberen.

    Bedankt voor je reactie!

    Groetjes Liesje

    Reageer
    #4

    Bij een onduidelijke testuitslag dient de test opnieuw te worden uitgevoerd. Voor de zekerheid gebruikt u testen van verschillende merken. Ja, alles is dus nog mogelijk zolang de testuitslag niet éénduidig is.

    Reageer
Reageer op: Kan ik alsnog zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief