Week te vroeg ongesteld en het is anders dan normaal

  • #1

    Hallo,

    Mijn vriend en ik zijn erover uit; wij willen graag een kindje. We hebben afgesproken om het spontaan en leuk te houden dus houden wij ons niet aan dagen mbt de ovulatie e.d. als het komt dan komt het.
    Ik houd al een maand of 5 mijn menstruatiecyclus precies bij omdat ik wat onregelmatig ongesteld ben en dat varieert van 34 tot 38 dagen. Nog nooit ben ik ongesteld geworden(zover ik mij kan herinneren)met een cyclus van minder dan 32 dagen.

    2 juli begon mijn menstruatie en 28 juli schrok ik want toen zat er wat donkerbruin in mijn slipje bij het afvegen na het plassen. Ik gaf het geen aandacht want het zou nog minstens een week duren voordat ik ongesteld zou worden. Het zette door en 2 dagen had ik last van donkerbruine vloei en 1 a 2 dagen later bijna niets meer. Normaal gesproken bloed ik behoorlijk helder rood en duurt het zo'n 5 dagen em is best heftig met veel vloei. Ook raar; want ik heb altijd last van vermoeidheid, pijn bij mijn eierstokken en lusteloosheid, buikpijn en zeer emotioneel. Nu nergens last van! Het was ook voornamelijk alleen donkerbruin.

    Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Gewoon een tussentijds bloedingkje?

    Alvast bedankt voor het lezen en een eventuele reactie.

    Groetjes Marieke

    Reageer
    #2

    Spotting?

    Reageer
    #4

    Hoi Anoniem,

    Bedankt voor je bericht!

    Ik lees dat spotting een klein beetje bloedverlies is maar bij mij was het toch wel wat meer en erg donkerbruin (oud bloed?).

    Kan het een innestellingsbloeding zijn? Ik word niet veel wijzer van op Internet want veel sites zeggen iets anders.

    Van de week even een testje doen maar ben benieuwd of ik misschien toch niet ongi was.

    Reageer
    #5

    Heeft iemand anders dit ook wel eens gehad? Of weet er meer van?

    Reageer
    #6
    Reageer
Reageer op: Week te vroeg ongesteld en het is anders dan normaal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief