ongesteld, maar ben ik toch zwanger?

  • #1

    hallo,

    Op 11 juni heb ik onveilig gevreeën met mijn vriend. De volgende dag( 12 juni) werd ik ongesteld. Ik had eigenlijk op 11 juni ongesteld moeten worden, maar soms is mijn menstruatie 1 dag te laat.De menstruatie duurde 6 dagen ipv 7 dagen, maar het was wel even hevig als normaal. Sinds 22 juni ben ik erg misselijk, hoofdpijn,rugpijn, opgezette maag en buikpijn. Ook voel ik mij een beetje duizelig.
    Ook was ik op 23 juni in de avond zoo misselijk en erg emotioneel en voelde dat ik moest braken.

    Kan ik ondanks de menstruatie van 12 juni, nu zwanger zijn? Aangezien ik bepaalde symptomen heb die kunnen duiden op een zwangerschap?

    Reageer
    #2

    Ja, dat kan, maar is niet erg logisch omdat je gewoon ongesteld bent geworden. Maar de natuur laat zich nooit plannen! Ik denk trouwens dat jouw symptomen niet van een eventuele zwangerschap kunnen komen, omdat die zo kort na de conceptie veel milder zijn.

    Reageer
    #4

    Dankje voor je reactie. Ik heb op een aantal sites gesurfd en daar word er weer gezegd dat je binnen een week al die symptomen KAN krijgen, daarom blijf ik maar twijfelen. Ook heb ik steken in mijn onderbuik en moet ik veel spugen sinds vandaag.

    Pff, ik moet nog 2 weken wachten voor een testje, om zekerheid te hebben vandaar deze vraag

    Reageer
    #5

    Google eens op menstruatiecyclus.
    Dan zul je zien dat de eisprong niet in de beginfase van de menstruatie plaatsvindt.

    Reageer
    #6

    [i]De ovulatie of eisprong is het gereedkomen van een eicel uit de eierstok.Dit proces vindt bij de vrouw één maal per menstruatiecyclus plaats, in het midden van de cyclus. Daarbij komt er in één van de twee eierstokken een eicel tot rijping. Het moment dat de eicel door de eierstok wordt afgestoten, heet de eisprong. Dit wordt zo genoemd omdat de ovaria niet rechtstreeks aan de eitrechter en dus de eileider (of het oviduct) vastzitten, maar met een vlies onder de trechter 'hangen'. Het rijpe eicelletje moet dus bij de ovulatie een kleine 'sprong' maken om in de eileider terecht te komen. De eicel wordt via de eileider naar de baarmoeder (oftewel de uterus) getransporteerd.[/i]

    Reageer
    #7

    Ik ben al 4 dagen overtijd en ik voel me vreemd. Pijnlijke borsten, steken in onderbuik en brandende maagzuur.
    Ook ben ik misselijk dus ik weet het niett meeer!!

    Ik ken dat verhaal van die ovulatie dat het 1 keer plaastvind,
    maar het voelt allemaal raar en ik ben bijna nooit overtijd.

    EN ik lees ook op internet dat je ook ongesteld kan worden tijdens de zwangerschap. Dus ik ben echt banggg nuu dat ik het ben.

    Reageer
    #8

    Je kunt tijdens de zwangerschap idd een bloeding krijgen. Maar je kunt niet 1 dag voor de menstruatie zwanger worden. De eisprong vindt ongeveer 14 dagen vóór de menstruatie plaats. Het leeft ongeveer 24-48 uur, daarna is het niet meer mogelijk dat het bevrucht wordt.
    Ben je toch bang dat je zwanger bent, doe dan een test.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hallo iedereen:

    ik ben 18 juli ongesteld geworden maar heb daarvoor onbeschermd seks gehad met me vriend en had vanaf voor me menstruatie rugpijn,buikkrampen,pijn aan me borsten,hoofdpijn,diuzeligheid en ook vaak slaperig.
    Kan het dat ik tog zwanger ben??

    De groetjes

    Reageer
    #10

    Ja, op basis van jouw informatie zou dat kunnen. Hoe lang voor jouw menstruatie had je onbeschermde seks? Heb je al een zwangerschapstest gedaan? Wat was de uitslag?

    Reageer
    #11

    Yes, ik ben ongesteld geworden vandaag. Ik zal voortaan echt geen topic meer openen, want anderen maken je gewoon bang! Voor de anderen die mij gerust hebben gesteld, dankjewel!

    X

    Reageer
Reageer op: ongesteld, maar ben ik toch zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief