wie helpt mij?!

  • #1

    hallo, ik heb al 6 maanden het gevoel dat ik zwanger ben, heb 6 testen gedaan en die waren allemaal negatief. ook word ik gewoon ongesteld.
    toch blijf ik het gevoel houden dat ik zwanger ben! de laatste paar dagen heb ik last van een kriebelende huid bij mijn buik en soms stijve tepels.. zou ik dan toch zwanger kunnen zijn?? ik weet het echt niet meer! word gek van de onzekerheid ๐Ÿ™ !!!

    Reageer
    #2

    Fleur, 6x testen en 6x niet zwanger, dan zit je er toch wel erg vaak naast. Heb je andere zwangerschapsverschijnselen die duidelijker objectiveerbaar zijn?

    Reageer
    #3

    hoi hugo,
    ik heb wel last van steken in me buik, maar voornamelijk aan de zijkant onderin me buik. ook wel eens midden in me buik. heb ook een spatische dikke darm en lactose intolerantie dus daar kan het ook mee te maken hebben. maar twijfel toch heel erg ๐Ÿ™ hoe kan dat?

    ik word gewoon normaal ongesteld en slik de pil goed! hoe kan ik er dan nog aan twijfelen?

    Reageer
    #4

    hoi fleur,

    als je al denkt dat je zwanger bent zo ongeveer zes maanden waarom ga je niet langs bij de gyne of dokter
    dan weet je het pas zeker of het zo is
    het kan zijn dat je graag zwanger wilt worden en dat je elke keer denkt dat je zwanger bent ??
    veel sccs

    Reageer
    #5

    ga toch maar even langs de huisarts, het lijkt geen zwangerschap, een baby voel je meestal wel schoppen, maar vraag het voor de zekerheid even!
    laat verder eens goed naar je buik kijken en vertel ook zeker van de tepels en de jeuk! Darm en eierstokken even checken.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #6

    Heb je de diagnose uterus myomatosus overwogen? Dat zijn vleesbomen in de baarmoeder, zie Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Vleesboom

    Reageer
Reageer op: wie helpt mij?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief