toch zwanger?!

  • #1

    Hallo,

    ik zit een beetje met een rare vraag misschien.
    Ik heb een half jaar geleden voor het laatst sex gehad. Na die keer ging ik testen. Positief, maar ook negatief. Ongeveer 8 weken na de sex gign ik toch maar even naar de gynecoloog, omdat ik weer een positieve test had. Maar er was alleen een zwarte vlek op de echo te zien. Bovendien was de test daarna weer negatief.

    Ik dacht.. misschien moet ik nog een miskraam krijgen? omdat ik toch positieve testen heb gehad, maar die is nooit gekomen. Ik heb zelfs nooit meer bloedverlies gehad. Een paar keer bruine afscheiding, niet eens waterig fozo.

    Nu vraag ik me toch af... kan ik nou nog zwanger zijn of niet. Want mijn buik is wat dikker geworden en als ik 's nachts op mijn rug lig, voel ik weleens zo'n harde bobbel omhoog komen Gisternacht voelde ik helemaal rechtsonderin (ik voel het zelfs als ik mijn hand niet op mijn buik heb!!) en dan duw ik er iets tegen en dan zakt hij weer naar beneden.
    Zijn dit mijn darmen????? of...... :S
    Ik voelde het net trouwens weer omhoog komen! Dit heb ik nog nooit eerder overdag gevoeld. Maar misschien komt het omdat ik er nu over nadenk?

    Ik vind het zo vreemd, want mijn buik groeit wel iets, maar ik heb wel vaker een dikke buik, maar nu houdt het al een paar weken aan. En dan die bewegende bobbel. Ik weet niet of het echt iets is, of dit het gevoel van je baby is. Ik weet het niet meer.....
    Bovendien heb ik me weken verschrikkelijk moe gevoeld. Onbeschrijvelijk zo moe. Maar dit is nu sinds een paar weken weg is.
    Maar ik ben sinds gisteren wel duizelig.

    Wat denken jullie?! Komt dit gevoel jullie bekend voor?

    Als ik nu zwanger zou zijn, zou ik nu in mijn 19e week zitten (Vanaf de laatste menstruatie gerekend)

    Ik hoop dat jullie mij wat duidelijkheid kunnen geven... wat denken jullie. Zwanger of niet. ๐Ÿ™

    groetjes,
    Mientje

    Reageer
    #2

    wat een raar verhaal, dit had toch verder onderzocht moeten worden!
    Ja, natuurlijk zou je zwanger kunnen zijn, je menstrueert niet meer, ook voel je iets.
    ga naar de huisarts en vraag even om een onderzoek!
    zoiets moet je toch weten!
    meteen morgen doen hoor, en laat nog even iets weten,
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Jeetje, Mien, wat een vreemd verhaal! Ik zou morgen gelijk de huisarts bellen of rechtstreeks naar de gynaecoloog. De symptomen die je beschrijft zijn verontrustend. Het zou een zwangerschap kunnen zijn, ja!

    Als een zwangerschap nog pril is, dan is er in de baarmoeder niet meer te zien als een zwarte vlek. Ze hadden, wat Brenda al zegt, echt verder moeten kijken of je later terug moeten laten komen.

    De negatieve testen zouden te verklaren kunnen zijn; als je teveel urine gebruikt, dan kan een zwangerschapstest een vals negatieve uitslag geven. Een postieve test krijg je alleen als je hCG in je urine hebt en dat maak je aan als je zwanger bent.

    Morgen echt naar de huisarts gaan! Blijf hier niet mee lopen!

    Reageer
    #4

    Ongelofelijk! Je had al veel eerder aan de bel moeten trekken om te weten te komen wat het is. Misschien heb je wel een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, en dat is levensgevaarlijk! Zolang je niet weet wat het is, bestaat er dus een kans op levensgevaar. Nu naar de spoedeisende hulp gaan!

    Reageer
Reageer op: toch zwanger?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief