Slijmprop verloren 33 weken zwanger

  • #1

    Hoi ik heb een vraagje en maak me best zorgen eigenlijk snap op moment niks van me lichaam.
    ben 33 weken en heb maandag me slijmprop verloren toen had ik vk gebeld en ze zei dat er wel nog klein laagje zat sinds maandag heb ik ook heel licht menstruatie gevoel .
    woensdag rond 13 uur weer een prop verloren maar dan met beetje bloed toen had ik zowiezo nog afspraak staan toen zei ze me dat best alemaal vroeg was maar als ik echt buikpijn kreeg of bloedverlies had moest ik bellen heb ik dus niet vanochtend naar wc weer het zelfde , nu vraag ik me af dat kan toch niet blijven komen ??
    heb geen schimmelinfectie of blaasonsteking wat zou dit zijn ???
    alvast bedankt hoor het graag

    Reageer
    #2

    Wat vreemd dat je niet direct naar je VK mocht of zij bij jou langskomt! Om nu al je slijmprop te verliezen... dat is wel wat vroeg! Ja, het zou ook een schimmelinfectie kunnen zijn, maar dat is lastig te beoordelen op papier... Voor hetzelfde geld, begint je bevalling straks te vroeg!

    Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en contact opnemen óf met je huisarts, óf met de VK en eisen dat je langs mag komen. Misschien lastig in het weekend, maar je bent 33 weken zwanger en dan mag je best even op je strepen gaan staan.

    Succes!

    Reageer
Reageer op: Slijmprop verloren 33 weken zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief