benauwd en drukkend gevoel!

  • #1

    hoi hoi..
    ik ben nu 26weken zwanger van 2de kindje..
    nu heb ik als ik al paar meter loop een zwaar gevoel in mijn benen,krijg bijna geen lucht en drukkend benauwd gevoel op mijn borst...durf bijna niet verder te lopen dan..ook voelt het allemaal heel zwaar aan onder in de buik!
    ik had dit bij mijn 1ste kindje pas de laatste paar weken!maar moet bij deze nog 14weekjes...is dat normaal,dat het nu al komt?of kan het wat anders zijn?

    groetjes..

    Reageer
    #2

    Hoi

    Ik heb precies hetzelfde..ik ben morgen 29 weken zwanger.
    Ik hoef er alleen niet eens echt voor te lopen,soms moet ik nog uitkijken dat ik niet in paniek raak.
    Ik was gister bij de verloskundige en die vertelde mij dat het normaal is omdat de baby tegen je longen aan drukt,vandaar die benauwdheid en druk op de borst.
    Ze zei er wel gelijk bij dat als het vaker voor kwam of ik me er toch niet lekker bij voelde ik de huisarts even moest bellen..
    Zware benen heb ik niet echt, ik heb meer last van kramp in mijn kont en achter in mijn benen, doet echt pijn,kan niet zitten of liggen. Hiervoor raden ze mij calcium magnesium aan..(gewoon van de drogist,1 tablet p.d)
    Ik hoop dat je er wat aan hebt?

    Groeten Sandra

    Reageer
Reageer op: benauwd en drukkend gevoel!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief