Onbeschermd

  • #1

    Goede morgen,

    Ik heb een vraag, gisteren heb ik staan luieren op de bed van een goede vriend , tijdens het film kijken ben ik tussen zijn benen gaat zitten, hij had een trainingsbroek aan, en ik een legging, hij begon mijn borsten te masseren, na een tijdje heeft hij paar keer zijn penis goed moeten zetten, en vervolgens begon die ook aan mij vagina heen te wrijve, hij heeft toen ook met ze vingers over mijn vagina heen gewreven, maar ik had een legging aan. Toen ik thuis was zag ik een klein gaatje in me legging? Ik ben toen vervolgens naar de winkel gegaan om snel de Ellaone pil te halen, is er een kans dat ik zwanger hierdoor kon raken?

    Reageer
    #2

    Zo kun je niet zwanger raken. De Morning After Pil was dus niet nodig geweest

    Reageer
    #3

    Ook niet als hij aan ze penis heeft gezeten en vervolgens op mijn legging bij me vagina ging wrijven, waar een kleine gaatje in zat? Want hij weet niet of er wat aan ze vingers zat, maar hij had in ze boxer maar beetje vochtigheid zei die?

    Reageer
    #4

    dat had ik al in je bericht gelezen toen ik antwoord gaf.
    Zo raak je niet zwanger.

    Reageer
Reageer op: Onbeschermd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief