Zwanger met Citalopram

  • #1

    Hallo,
    Mijn vriend en ik willen graag zwanger worden alleen slik ik op dit moment Citalopram 20mg per dag. Kan ik hiermee wel zwanger worden ivm eventuele schade voor het kind ? Ik slik het nu 3 maanden.

    Groetjes Denise

    Reageer
    #2

    Je moet met je arts overleggen of het noodzakelijk is de Citalopram te blijven gebruiken tijdens een zwangerschap. Het kan nadelige gevolgen hebben voor de baby.

    Reageer
    #3

    Altijd overleg met de huisarts.
    Weet wel dat er natuurlijke alternatieven zijn voor dit soort medicijnen. Door op je voeding te letten, dingen eten waar tryptofaan en lysine inzit, zoals linzen, tonijn en wat voedingssupplementen als vitamine D en B en magnesium en bepaalde vetzuren kan je zorgen voor de aanmaak van bepaalde neurotransmitters, zoals serotonine.

    Reageer
    #4

    Ik wil even reageren op natuurlijke alternatieven voor citalopram. Bij mij werken al de natuurlijke middelen niet en heb ik toch echt een pilletje nodig anders gaat het mis. Ik vind het jammer maar ben ook blij dat het bestaat en werkt..

    Reageer
Reageer op: Zwanger met Citalopram


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief