Ik wil niet zwanger worden. Ik ben 8 dagen overtijd wat nu?

  • #1

    Hoi allemaal, ik heb een vaste relatie met mijn vriend voor ongeveer 2 en een half jaar. Mijn vriend en ik gebruiken tijdens de sex geen condoom maar ik zit wel aan de pil.

    Voordat we voor de eerste keer ses zonder een condoom zouden proberen zijn we allebij getest op soa's e.d. dit wilde ik graag voor de veiligheid.

    De laatste tijd ben ik mijn pil een aantal keer vergeten omdat ik op dit moment een erg druk leven lijd. Ik vergat mijn pil dan maximaal een dag. Vaak rond deze periode slik ik mijn pil door omdat ik het erg druk heb(door de stress verlies ik vaak bloed en dat kan ik er nu niet bij hebben).

    Ik vond het een goed idee om het dit keer niet te doen omdat ik zeker wilde weten dat ik niet zwanger was.

    Alleen nu ben ik al 8 dagen overtijd en heb ik de volgende symptomen; extra vermoeid, veel misselijkheid, ik vind snel geuren stinken, dingen die ik dagelijks eet lust ik niet meer, opgeblazen gevoel, kilo's aangekomen, snel groeiende nagels(normaal groeien me nagels ong. 4 mm per maand nu per 3 weken) pijn in me rug en buik en ik moet veel plassen (ong. rond de 2 a 3 uur)

    Telkens ben ik erg bang om zwanger te worden, omdat ik dat er niet bij kan hebben nu. Ben ik nu zwanger of ben ik misschien schijnzwanger?

    Ik hool dat iemand me kan helpen?!?!?!

    Reageer
    #2

    Het beste denk ik naar de huisarts. Klachten kunnen ook op wat anders duiden, misschien heb je ook last van de pil. Weet niet vanaf wanneer je een zwangerschapstest kan doen. Eventueel een overtijdbehandeling

    Reageer
    #3

    Als je de pil doorslikt, zal het incidenteel vergeten van een pil geen probleem zijn. Je kunt een zwangerschapstest doen. Dat is de enige manier om erachter te komen of je al dan niet zwanger bent.

    Reageer
    #4

    Ik heb zojuist een zwangerschaptest gehaald maar kan ik die ook gebruiken 9 dagen nadat ik ongesteld had moeten worden?

    Reageer
    #5

    Uiteraard...

    Reageer
Reageer op: Ik wil niet zwanger worden. Ik ben 8 dagen overtijd wat nu?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief