6 dagen

  • #1

    Beste dokter
    ik ben zwanger en nu blijkt uit de termijnecho dat ik 6 dagen voor de eisprong sex had en 1 dag van te voren. Van welke keer zou het dan kunnen zijn? Nee ik ben niet vreemdgegaan maar wil dat graag weten om op te schrijven. Die van 6 dagen ervoor was trouwens op de laatste dag van mijn menstruatie weet niet of dat iets uitmaakt? Ik heb een regelmatige cyclus van 25 dagen

    Reageer
    #2

    [quote]nu blijkt uit de termijnecho dat ik 6 dagen voor de eisprong sex had [/quote] De eisprong is nooit exact te bepalen en al helemaal niet met een termijnecho. Of begrijp ik hier iets niet helemaal goed?
    Er wordt altijd uitgegaan van standaardwaarden. 6 dagen van te voren is erg lang. 1 dag van tevoren is het meest waarschijnlijk.

    Reageer
    #3

    Ik kreeg een kop staart meting waaruit bleek hoe oud het kindje is. Er werd bij mij dus niet uitgegaan van de eerste dag van de menstruatie.Als ik dan terugreken dan kom ik toch op de dag van de eisprong? Of snap ik het nu niet goed?

    Reageer
    #4

    Niet proberen zo te rekenen. Daar ga je dan niet uitkomen.

    Uitgaan van de eerste dag van de menstruatie. De eisprong ligt dan ca 10 dagen later bij een cyclus van 25 dagen.
    Vanaf de eerste dag van de menstruatie duurt een zwangerschap 40 weken.
    Als je uitgaan van de dag van de bevruchting is dat 38 weken.

    Reageer
    #5

    Oke dus als ik het nu goed snap had ik rond dag 11 mijn eisprong? ik weet wel dat ik dan als ik terugkijk ik die tiende dag gemeenschap heb gehad en op de vierde dag ook. Dan is het denk ik die laatste keer van dag tien het waarschijnlijkst voor de bevruchting? De termijnecho zat er dan niet zo heel veel naast denk ik?

    Reageer
    #6

    Het is dan het meest waarschijnlijk dat het inderdaad de 10de was.

    Reageer
Reageer op: 6 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief