Wie kan de vader zijn.

  • #1

    Hoi allemaal. Momenteel ben ik bijna 21 weken zwanger. Maar ik heb sex gehad op een maandag met persoon A en zondag met persoon B. Nu kwam er uit de termijnecho dat ik wss die maandag na persoon B bevrucht ben. Kan ik zeker zijn wie de vader is? Ik hoor wel eens dat sperma 8 dagen kan overleven.

    Reageer
    #2

    Op een tijdsspanne van 2 dagen kun je daar absoluut niet zeker van zijn.
    Zekerheid zul je alleen met aan vaderschapstest krijgen.

    Reageer
    #3

    Ik bedoelde maandag 16 februari met persoon A en zondag 22 febr met persoon B en de termijnecho zegt dat ik wss 23 febr bevrucht ben. Maar omdat ik wel eens lees dat zaad 7 dagen kan overleven vraag ik mij af wie de vader kan zijn.
    bedankt voor je antwoord

    Reageer
    #4

    Ook dan is het nog steeds moeilijk te zeggen. Het hangt namelijk er vanaf wanneer je eisprong was.

    Voor het bepalen van de termijnecho wordt altijd uitgegaan van de eerste dag van de laatste menstruatie. Daar worden dan 14 dagen bijgeteld voor de eisprong. Maar de eisprong kan over spanne van 6-7 dagen plaats vinden...bij een cyclus van 28 dagen vindt de eisprong in de regel plaats tussen de 11de en 16de dag van de cyclus.

    Reageer
    #5

    13 febr begon mijn menstruatie en die eindigde 16 febr (de laatste dag dus sex gehad met persoon A. Ik heb een regelmatige cyclus van 25 dagen. Op 28 april heb ik de termijnecho gehad en was ik 11 weken en 1 dag zwanger. Ze had geen menstruatie gevraag en berekende dit aan de hand van de kop staart meting van het kindje. Dus als ik toen 11 weken en 1 dag was ben ik bevrucht die maandag na de zondag dat ik sex had met persoon B. Maar kan zaad echt zo lang leven of heb ik meer lans dat persoon B de vader is?
    Bedankt voor je snelle antwoorden

    Reageer
    #6

    Dan is 22 februari het meest voor de hand liggend. Dat was dan ook de tijd van de eisprong

    Reageer
    #7

    Ik ben dan volgens de echo 23 febr bevrucht was dan ook mijn eisprong? Ik krijg wel een meisje is het dan niet zo dat het miss van persoon A kan zijn of zijn dat bakerpraatjes hoe dichter bij de eisprong hoe meer kans op een jongen en hoe verder er vanaf een meisje? En kan hoelang kan sperma overleven? Zou dat echt 8 dagen kunnen zijn?

    Reageer
    #8

    Over die jongens en meisjes is onzin.... Dat ligt aan de chromosomen en niet aan de eisprong. In de regel leeft sperma ongeveer 3 dagen. Er zijn wel ooit uitzonderingen geweest van 7 dagen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Wie kan de vader zijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief