kans op zwangerschap of toch niet?..

  • #1

    Hi allemaal,

    Ik vraag me af of ik zwanger kan zijn. 
    3 januari heb ik mijn laatste pil geslikt, van deze stip heb ik er weliswaar maar 3 geslikt daarna ben ik gestopt. Maandag 5 januari heb ik gemeenschap gehad met mijn vriend. Dit is nu 3 weken geleden.
    Kan het zijn dat ik nu zwanger ben, ik heb namelijk wel last van wat kwaaltjes zoals droge ogen, (sorry) een beetje last van obstipatie en hele lichtroze afscheiding zo"n 3 dagen geleden. Dit roze slijm hield zo'n 3 dagen aan en is nu gestopt. Ik weet totaal niet wanneer ik ongesteld moet worden omdat mijn cyclus nogal ontregeld is doordat ik 2 jaar geleden aan de prikpil heb gezeten (geen aanrader).

    Kan het zijn dat ik na de gemeenschap 3 weken later pas de innesteling heb gehad ?
    Heb overigens gisteren een test gedaan deze was negatief. Alhoewel het pas 3 weken geleden is en een normale cyclus 28 dagen duurt dus.. 

    Ik weet niet wat ik ervan moet denken zit mezelf voor de gek te houden door verhalen te lezen op internet. Ik dacht nu stel ik de vraag zelf maar met alle details.

    Alvast bedankt voor t lezen 

    Liefs

    Reageer
    #2

    Een innesteling 3 weken na de conceptie is niet erg waarschijnlijk.
    Droge ogen en obstipatie zijn geen zwangerschapsverschijnselen. Daar zou het ook nog veel te vroeg voor zijn. Toch maar even je menstruatie afwachten.

    Reageer
Reageer op: kans op zwangerschap of toch niet?..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief