help

  • #1

    Hey ik heb een vraag. Ik was klaargekomen op et onder broek van mijn vriendin maar aan haar achter kant ik heb haar vagina niet eens aan geraakt kan zij ermee zwanger geraken..

    Reageer
    #2

    Nee zo raakt ze niet zwanger

    Reageer
    #3

    Nog een vraag..

    Ik zat met mijn lichaams deel open en mijn vriendin ging erop zitten met haar vahina.. ze had alleen legging aan en geen oderbroek en toen ze terug rechtstond had ik voorvocht kan zij zo zwanger gerakem want ze zij dat ze haar baarmoeder voelde en dat ze buik pijn heeft zr heeft haar regels enz help me..

    Reageer
    #4

    Maak je niet ongerust. Zo kan ze echt niet zwanger raken.

    Reageer
    #5

    Nog iets dankje voor hulp en een zwanger meisj kan ze maandstonden hebben hoe kan ik wete of ze zwanger is zonder test ik heb echt hulp nodig ik zit echt in de war ik slaap al dagennlang niemeer niks eten.. help me ..

    Reageer
    #6

    Als een meisje zwanger is heeft ze in de regel ook geen maandstonden meer. Dat is namelijk een van de eerste kenmerken. Het uitblijven van de regels.

    Maar nogmaals: Maak je niet druk. Ze kan zo onmogelijk zwanger worden. Sperma gaat door kleding. En in voorvocht zitten in principe geen levende spermacellen.

    Reageer
    #7

    Dus als je menstruatie hebt dan ben je niet zwanger? Krijgen zwangeren geen menstruatie ? Heel raar.

    Reageer
    #8

    Zwangeren krijgen geen menstruatie. Als je gedurende de zwangerschap echt zou menstrueren zou je ieder keer het vruchtje verliezen.

    Gedurende de menstruatiecyclus, groeit het baarmoederslijmvlies aan. Dat is nodig om eventueel een bevruchte eicel te kunnen opvangen zodat deze zich kan innestelen.
    Als dus na de eisprong geen innesteling heeft plaatsgevonden van een bevruchte eicel, laat het baarmoederslijmvlies los en ontstaat de menstruatie. Dit proces herhaalt zich iedere maand.
    Als er wel een innesteling van een bevruchte eicel heeft plaatsgevonden, blijft het baarmoederslijmvlies zitten en laat het niet los. Geen menstruatie dus.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben erg blij dank jullie!!

    Reageer
Reageer op: help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief