pil vergeten nu zwanger?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben vorige week donderdag vergeten de pil in te nemen ( de eerste week)( 2de strip, doorslikken) zaterdag heb ik geslachtgemeenschap gehad. Nu ben ik sinds gisteren continu misselijk, hoofdpijn, buikkrampen en rugpijn. Hoe groot is de kans dat ik nu zwanger ben. Ben vandaag gestopt met de pil. ( heb nog een halve week op de strip). Heb ook een early zwangerschapstest gedaan en deze was negatief. Wanneer zou ik dat moeten kunnen testen?

    Reageer
    #2

    ik bedoel de zaterdag na de donderdag dus 2 dagen erna en niet afgelopen zaterdag (gisteren)

    Reageer
    #3

    NIET stoppen met de pil. de strip gewoon afmaken. Er is niets aan de hand.
    Als je doorslikt, gelden de regels zoals ze zijn voor het vergeten van de pil in de tweede week. Er is geen risico op zwangerschap.

    De klachten kunnen wel worden veroorzaakt door het vergeten van de pil.

    Overigens was het veel te vroeg voor een zwangerschapstest.

    Reageer
    #4

    Als ik wel stop krijg ik neem ik aan gewoon onttrekkingsbloed en kan ik na een stopweek weer gewoon beginnen aan een nieuwe strip? Of zijn er andere gevolgen als ik nu stop. Het is niet zo dat een kind niet gewenst is maar liever over een jaartje ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #5

    Het is beter om niet te stoppen maar de strip af te maken. Tenzij je de stopweek perse wilt vervoegen. Maar waarschijnlijk ben je al meer dan 12 uur over het tijdstip heen dat je de pil van gisteren nog had kunnen nemen. Omdat je in de derde week van de strip zit kun je dan inderdaad beter stoppen of zonder stopweek doorgaan met de volgende strip.

    Reageer
Reageer op: pil vergeten nu zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief